כללי לוגו לחנות איפור

• הוסף לסימניות
הלוגו אמור לשדר טבעיות והתאמה
איך הוא בכלל
ואיזה מהשניים טוב יותר?

קבצים מצורפים

• ספוגית.jpg
    KB 135.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הלוגו הראשון מתוק. (מזכיר את חוגלה..)
השם של החנות קצת מעפן...

• הוסף לסימניות
הראשון טוב אבל לא מספיק יציב
צריך לעבות את הקו
לדעתי להחליף פונט
תחשבי איך זה יראה בהקטנה
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
לא נראה איפור, וגם השם לא מצלצל איפור, זה נשמע יותר בתחום של טישו, מגבונים וכו'.
העיקר שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
החנות היא חנות שקיימת כבר הרבה שנים וכולם מכירים אותו כפי שהוא
לכן לא ניתן להחליף את השם
צריך להתייחס רק לעיצוב
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הלוגו מאוד מאוד מזכיר לי את פדר - של המצעים ..
לדעתי תנסי לשלב אלמנט מתחום האיפור ולא טווס אין קשר כ"כ לדעתי

• הוסף לסימניות
תראי הטווס הזה מעלה מיד שייכות לחוגלה ולכן הוא משדר עכשיו יותר טואלטיקה מאשר איפור, (ובמיוחד שהשם הוא ספוגית...)
כנראה שהתכוונת לצבעוניות של הטווס שזה באמת מתאים לצבעוניות של איפור,
מה שעליך לעשות זה לפשט מאוד את צורת הטווס בלי העיגולים וההילה אלא כמה שפחות פרטים אבל שיבינו שזה טווס ולעשות אותו צבעוני, בסקאלת צבעים מסוימת (צבעים מעושנים, קיציים וכדו')
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הייתי עושה את העיגולים צבעוניים בטקסטורה של אבקה שייתן טאצ' של איפור.

• הוסף לסימניות
הלוגו לא מתאים לאיפור, הסמל של הטווס לוקח לתחום שונה ואחר לחלוטין, כמוש כתבו לך למעלה,
דווקא בגלל שזה שם מוכר כדאי לחשוב על אוביקט שיתאים יותר לעיסוק,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הספוגית הזו, היא לא החתיכה שאני מנסה לשים מתחת לדלת, שלא ייסגר?
ולא עוזר.

את יכולה להשתמש עם הצורניות הזו, כמובן להוסיף צביעה שמשדרת התאמה אישית כפי שתכננת
המילה תקבל משמעות בפני עצמה
וגם כך הוא לא יעורר קונטציה שלילית אחרת;)

• הוסף לסימניות
פדר נידוניה

• הוסף לסימניות
תוכלו לעלות את הלוגו שלהם? הוא לא עומד לי בראש
תודה

• הוסף לסימניות
ד.א כללי לוגו אומרים לא לעשות צורה ריקה (מסגרת עם מילוי ריק)
אלא תעשי צורות מלאות בצבע.
ותנסי לקחת השראה ממוצרי האיפור והצבע.
המון הצלחות!!

קבצים מצורפים

• feder logo.JPG
    KB 11.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;1590955:
לא נראה איפור, וגם השם לא מצלצל איפור, זה נשמע יותר בתחום של טישו, מגבונים וכו'.
העיקר שיהיה בהצלחה!

גם לי זה הרגיש ככה.
בעיקר שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השם מזכיר לי מוצרי ספיגה ולא איפור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה