כללי לוגו לחנות אלקטרוניקה

• הוסף לסימניות
האפור אמור להזכיר את המתכתיות של מוצרי החשמל, והצהוב את האש (יצירת מעגל חשמלי)
שם החנות :
PERFECT ELECTRONICS
כך שהשתמשתי בשתי האותיות הראשונות , השאלה האם זה ברור?
האות E מימין אמורה להזכיר שקע חשמלי, איך הייתם מציעים לשפץ זאת שיראה ברור יותר שזה כך, ובכלל מה עוד ניתן לשכלל?

קבצים מצורפים

• לוגו.psd
    1.9 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תעלי קובץ jpg יש יותר סיכוי שאנשים יגיבו

• הוסף לסימניות
st הקדמת אותי ניסיתי להעלות ולא עלה..
:)

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 17 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
ננסה...

א. לוגו עדיף לבצע בתוכנה וקטורית כמו קורל ואילוס' ולא בפוטושופ.
ב. לוגו אסור שיהיה לו רקע (האפור) ואם זה לא רקע, זה גדול ומסורבל מידי.
ג. בשביל מה החצאי עיגול למעלה ולמטה? עדיף רק את האותיות עצמן.
ד. אני ממליץ בחום לעבור על כמה עשרות לוגואים למטרות דומות ולנסות ללמוד מהם כמה שיותר.

יש פוטנציאל טוב! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איפה?

איפה יש לוגויים למטרות דומות?

• הוסף לסימניות
לטעמי הלוגו עם פוטנציאל טוב מאוד,
הייתי מעדיפה את הריבוע באפור כהה יותר אולי אפילו שחור.

• הוסף לסימניות
אני נתיבית ולא נפתח לי הקישור להשראה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה