כללי לוגו לחנות בגדי ילדים.

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד!
הייתי בוחרת בכחול

• הוסף לסימניות
שוב, תודה לכל הטורחים להגיב, במיוחד בזמן לחוץ כזה.

נכתב ע"י ביקי;967375:
שער, מדהים!! לוגו משובח ביותר. אני מעדיפה הרבה יותר את החום, יותר חם, ומשתלב מצוין עם האדום.
הערה פצפונת - הפתח לא יושב טוב. תורידי אותו טיפה, ותזיזי שמאלה. (ואולי עדיף קמץ, אני לא בטוחה. כי זה בכל מקרה לא מילה תקנית. כדאי להתיעץ עם נקדן מומחה)

תודה על הפירוט, נראה מה אספיק לעשות בעניין.

נכתב ע"י אז מה;967380:
לוגו מדהים, כמו כל דבר מעשה ידייך.
ואכן האדום כחול מתאים יותר, מכמה סיבות.

מה בדיוק תכולת החנות ומחיריה, לכל המתמצאות פה?

רשמתי קצת בהתחלה, חנות בגדים לילדים, מייבאת מותגים מחו"ל, מחירים סבירים לחלוטין, ואני מדברת בתור לקוחה שם.

נכתב ע"י sunshine;967401:
לוגו מצויין! תענוג לעיניים...
אני מעדיפה את החום. לא כל חנות לבגדי בנים-בנות צריכה גם כחול בלוגו, הרי יודעים שזה כולל גם בגדי בנים, והחום הוא צבע נייטרלי, ומשתלב כאן הרבה יותר טוב.
הערה קטנה שלא קשורה אליך: קצת מסורבל להגות את שם החנות ("קניתי את זה במָמותג")... זה אמור להיות איזשהוא משחק מילים? אולי אם ההגיה היתה memutag, זה היה יותר טוב.

חשבתי על השם הזה (memutag), אבל אחרי חיפוש קצר בגוגל מצאתי חנות אם אותה עיסוק ובשם הזה.

נכתב ע"י אנונימית;967424:
לוגו מדהים!
אהבתי!!!
אגב, החנות הזו היא של חיה ו.?

כנראה שכן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה