כללי לוגו לחנות בגדי תינוקות וילדים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע כל מה דעתכם/ן, לטוב ולרע!
תודה מראש

קבצים מצורפים

• Untitled-2.pdf
    KB 278.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
השלישי, מתוק במיוחד והכי דיבר אלי.
השאילה היא אם לא כדאי להחליף את הצבע הטורקיז בצבע ילדותי יותר.
אבל בכלליות, עבודה יפה ונעימה מאד לעין.

• הוסף לסימניות
הראשון לא. הפונט לא משהו.
השני והשלישי חמודים, השלישי יותר.
וכמו שחסידה אמרה, להלחיף את הטורקיז. אולי להבהיר אותו.

• הוסף לסימניות
בשלישי הכיוון מאוד טוב, אבל יש עוד קצת לאן לפתח אותו תעבדי עליו עוד קצת...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סטודנטית אני שמחה לראות אותך! הרעיון השלישי יפה מאד לדעתי, רק תחליפי את הצבע של הרקע, תנסי אולי לשלב גוון בהיר שיהיה יותר קונטרס. תנסי גם אולי לשים דובי מחבק את הP במקום הדובי באמצע. (זה רק עצות של סטודנטית...)

• הוסף לסימניות
אני דוקא הייתי הולך על השני ושם פנדה שמציצה מלמעלה וכמובן מחליף את הצבעים.

• הוסף לסימניות
למה להחליף את הצבעים???.הם משדרים ילדותיות אך עם זה מקוריות, שזה כל הרעיון!!!!לאיזה צבעים הייתם מציעים לחליף?

• הוסף לסימניות
כולם יפים מאוד!
אולי תנסי משהו כזה עם השלישי:

קבצים מצורפים

• Untitled-2 (1).jpg
    KB 229.8 · צפיות: 77
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
הייתי מורידה כליל את האליפסה ואז להצמיד יותר את האותיות, או משהו אחר
פשוט האליפסה לדעתי לא מחוברת

• הוסף לסימניות
נמה, תודה רבה על הרעיון!
תודה רבה לכל המגיבים עד כה, אשמח לקבל עוד תגובות!

• הוסף לסימניות
שני הצבעים די כהים ולכן לא מספיק שונים זה מזה.
היה כדאי לתת לאחד מהם נטייה יותר בהירה, אפילו אם יישארו באותו גוון פחות או יותר.
אהבתי את הרעיון של פני הדובי בתוך האות.

• הוסף לסימניות
יצא לי לאחרונה לראות שקית עם לוגו בשם "פנדה", לא הספקתי לבדוק איזו חנות ובאיזו עיר, האם מדובר באותה חנות? אם לא - אולי כדאי לברר כדי שלא תהיה כפילות.

• הוסף לסימניות
כי הצבעים מאוד יבשים צריך קצת יותר חיות!

• הוסף לסימניות
יש רשת חנויות נעלים בשם זה

• הוסף לסימניות
מציעה בזהירות.. מה דעתך על הגוונים שחור לבן (פנדה) בשילוב עם אדום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה