נכתב ע"י חיוך;1199313:אם תעלי את הקובץ שיראו אותו מייד כשנכנסים ולא צריך לפתוח קישור נוסף, קרוב לוודאי שהתגובות תתרבינה.
נכתב ע"י חננוש;1199436:בדקתי את האשכול הראשון שפתחת...
ואני לא מוצאת פה הרבה שינויים, והתקדמות.
הצבעים עצמם לא נראים לי עצמי טוב, כחול ושחור ביחד - זה פשוט לא הולך.
אפור וכחול, יכולים ללכת מצויין יחד, צריך למצוא את הגוונים הנכונים.
בנוסף, הפונטים... הם ניראים לי חינמיים ולא ממש מקצועיים ומתאימים לתחום עצמו.
בקיצור - יש פה עוד הרבה עבודה.
בהצלחה.
השלושה מצד ימין, פרט לראשון, פה במסך שלי הם שחור.נכתב ע"י odelia;1199440:נראה לי שפשוט את לא רואה את הלוגו הנכון.
הצבעים הם אפור וכחול.
נכתב ע"י כוכב103;1199498:קודם כל- בלוגו כזה אם הסלוגן יתפוס את כל השורה או רובה זה יעשה את הלוגו חזק הרבה יותר.
אבל אני חושבת שכדי להגיע לתוצאה טובה את צריכה למצוא וריאציות שונות יותר ושינויים משמעותיים יותר כדי להגיע לתוצאה טובה.
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;1199583:הפונטים לא יושבים יפה עם כל הסיפור הזה
אולי שיוני בפונט יעזור למצב והכיתוב יותר מתישב מתחת
נכתב ע"י אסתר10;1199590:השני בכיוון טוב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים