כללי לוגו לחנות דגים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת על הלוגו
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• לוגו-04.png
    KB 12.1 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה כתוב פה

• הוסף לסימניות
גרפית זה יפה מאד אבל לא קריא.
לקח לי 15 שניות להבין מה כתוב. במונחים של לוגו זה בערך כמו שנה שנתיים.
וגם הסלוגן לא ממש לעניין לעניות דעתי, צריך לעדן אותו איכשהוא.

בהצלחה.

אגב אם לא היית כותב בכותרת שזה לחנות דגים סביר להניח שהרבה אנשים כלל לא היו מבינים שמדובר בדגים (במיוחד לאור הסלוגן). היו קוראים את זה כמילה אחת לא ברורה וחושבים שזו חברת ניקיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1287842:
וגם הסלוגן לא ממש לעניין לעניות דעתי, צריך לעדן אותו איכשהוא.

בהצלחה.
אני רואה לאחרונה שחניות הדגים מנסים להכניס בראש הלקוחות על נקיון

• הוסף לסימניות
לא כ"כ קריא, אולי את המ' השניה לעשות רגילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1287843:
אני רואה לאחרונה שחניות הדגים מנסים להכניס בראש הלקוחות על נקיון

אין שום בעיה, ולכן אמרתי שצריך לעדן את זה, כלומר לחשוב על משפט שיעביר את המסר בצורה ברורה ועדינה, וגם שאין עליה קושיות למה התכוון המשורר.

אין הכי נמי שזו עבודה קשה, לא לחינם יש מקצוע שנקרא קופירייטינג...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפתלי טל;1287850:
אין שום בעיה, ולכן אמרתי שצריך לעדן את זה, כלומר לחשוב על משפט שיעביר את המסר בצורה ברורה ועדינה, וגם שאין עליה קושיות למה התכוון המשורר.

אין הכי נמי שזו עבודה קשה, לא לחינם יש מקצוע שנקרא קופירייטינג...
התכוונתי לסלוגן על הנקיון
מה רע בזה?

• הוסף לסימניות
הסלוגן- הלקוח קבע
אמסור לו את הדברים והוא יראה מה לעשות...

ומה עדיף עכשיו?

קבצים מצורפים

• 2-04.png
    KB 24.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לדעתי (אני מדגיש אין לי נסיון בתחום בכלל) רק כלקוח מהרחוב
1 יותר טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1287852:
התכוונתי לסלוגן על הנקיון
מה רע בזה?

לדעתי זה ישיר מדי ולכן מוזיל את כל העסק.
צריך לחשוב על משהו יותר מקורי

• הוסף לסימניות
כשאין רווח בין שתי המילים, זה נקרא כמילה אחת ארוכה....
דגירוממה, זה מה שרצית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אגם;1287867:
כשאין רווח בין שתי המילים, זה נקרא כמילה אחת ארוכה....
דגירוממה, זה מה שרצית?
יש כאן אבל החלפת צבעים

• הוסף לסימניות
סתם לא הבנתי מה האדיקות לחבר את המילים, זה נראה כמו דגירו-ממה.. או משו כזה.
(אולי גם זו דרישת הלקוח).
אישית ראיתי דווקא רעיון בלוגו של חנות הדגים ברח' יעקב מאיר, לוגו עדכני, עם מראה דייג קצת שמנמן עסיסי, אולי זה היה הדג, לא בדיוק זוכר איך זה נראה, אבל עשה עלי רושם יפה ומקצועי מאד. אם זכור לי נכון גם השם השפיע הרבה. (בעצם זה הכי חשוב בלוגו - הרושם!!)
הסלוגן הדוגרי, עוקצני מדי, לא יודע את מי אולי את המתחרים, או אולי מישהו שיעיז לחשוב כך על חנות זו (..)

חוצמזה. יפה מאד, מקוריות ועדינות אלגנטית.

• הוסף לסימניות
יותר טוב?

קבצים מצורפים

• ללוגו-04.png
    KB 10.7 · צפיות: 28

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה