כללי לוגו לחנות דגים

• הוסף לסימניות
א. להפריד בין המילים, זה לא ברור.
ב. הדג לא ממש נראה דג, לי זה היה נראה בהתחלה כמו עלה,
ג. כשהופכים את המ"ם בתוספת הדג (עלה) זה נראה כמו אל"ף
ד. הסגנון לא הכי מתאים לתחום. חוץ מנקיון, צריך להבין שיש כאן משהו אכיל, ושהוא משובח (כן?) וטרי
ה. לגבי הסלוגן צריך לחשוב מה הכי חשוב ללקוח ולפי זה לבנות סלוגן - כמובן בהתאם למה שיש להציע: סחורה טריה, מבחר, איכות, כשרות, שירות, נקיון...

• הוסף לסימניות
מקסים ומיוחד!

נכתב ע"י יוסניו;1287843:
אני רואה לאחרונה שחניות הדגים מנסים להכניס בראש הלקוחות על נקיון

לגבי הסלוגן - לא מתערבת, אבל בעניין הנקיון הם צודקים. אני אוהבת לקנות בחנות מסויימת רק בגלל הנקיון; כמו בבית מרקחת.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעת על הלוגו שאחרון שהעלתי.

האם הוא כן קריא?
והמילה "דגי" לא מנותקת מידי?

תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
קצת מוזר לדעתי להתיחס לסלוגן בחנות דגים רק לנושא הנקיון.

• הוסף לסימניות
האפשרות הראשונה הכי טובה.. (מהשני שהעלית) אהבתי את המשחק של הצבעים זה מספיק קריא לדעתי.. הרווח מיותר זה הופך את הלוגו לפשוט
הסלוגן קולע- זה תענוג לקנות דגים נקיים.. ושווה לשלם על הניקיון עוד כמה שקלים
ואם הם משקיעים על נקיון סביר להניח שהדג יהיה טרי.. ככה זה נתפס אצלי

מה שכן אולי תשני את הרוממה לכתב יותר דק.. זה ייתן הדגש על הדגי וככה לא יהיה שום בעיה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
אני חושבת שבתחום הדגים
צריכים צבעים קצת יותר עזים שמזכירים אוכל ולא רק ניקיון...
בסופו של דבר קונים דגים לאכילה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה