כללי לוגו לחנות לבגדי נשים

• הוסף לסימניות
מצרפת סקיצות ללוגו לחנות לבגדי נשים.
(הכרטיס ממש לא יהיה ככה.. זה סתם בשביל הלוגו כרגע)
אשמח לחו"ד במה אפשר לשפר ואיזה סגנון הכי נראה לכם מתאים.

אני לא כ"כ מתחברת לצבעים אבל החנות שהלקוח לקח תהיה בצבעים האלו וכרגע הוא לא מוכן לצבוע שום דבר למרות שהסברתי לו שעדיף ללכת על גוון אחר....
זה ממש נורא? :confused:

תודה מראש!!

קבצים מצורפים

• MESHI-01.jpg
    KB 80.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כולן יפות,
ההתאמה תלויה בסגנון הביגוד שבחנות.
(לאחרון יש משהו ילדותי במקצת)

• הוסף לסימניות
אהבתי ת'אמצעי יש שם משהו יותר יחודי.
וכמו שיונה אמרה תלוי בסגנון הבגדים.

• הוסף לסימניות
..

כולם יפים מבחינה אסטטית, אני מתחברת לשני, באופן אישי
אבל- כל לוגו משדר משהו מאוד אחר, לדעתי כדאי לקחת צעד אחורה, לבריף, להגדיר במדויק קהל יעד, צרכים וכו' ואז לראות מה הכי קולע למטרה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכם על התגובות.
קהל היעד זה כללי (כמובן חרדי)
זה אמור להיות בגדים בכל הסגנונות , החל מיום יום ועד לשמלות ערב, מטפחות והכל.
לכן אין פה משהו מסוים מאד זה יותר באופן כללי.

מה שזה אמור לשדר זה בגדים איכותיים, שיתאימו לכל אחת.
אני חושבת שבגדים כמו בסגנון של "דייב מוד" ו"בננה" אם מישי מכירה .. אבל ממש לא רק.

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את ה3 רק שהפונט יהיה קצת יותר דק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1290393:
אני חושבת שבגדים כמו בסגנון של "דייב מוד" ו"בננה" אם מישי מכירה .. אבל ממש לא רק.

כדאי לשבת מעט על בריף, שיסדר פחות או יותר מהוא השדר ומהוא קהל היעד וכדו׳ ורק אז לעבוד לפיו...
כי בנתיים 3 הלוגואים שהועלו משדרים אחרת לחלוטין מהמשפט לעיל...

חנויות אלו (שהזכרת לעיל) הן יותר בכיוון של ״יקר״, (בשתי המשמעויות שבימינו בעיני רבים נתפסות כחופפות: 1. יקר (כספית) 2. יוקרתי) והביגוד שלהן יותר נוטה יותר לסגנון המכובד מה שנוטים לקרא ״לבוש״ ושמתאים לשבת, ופחות לסגנון הקליל היומיומי....
ולעומת זאת הלוגואים שהועלו, משדרים בעיקר ביגוד קליל יומיומי וספורטיבי...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בננה יוקרתי???
בננה זה בדיוק לבוש צבעוני ליום-יום.

אבל בכלל לא מבינה מה הקשר בין 2 החנויות הן 2 סגנונות שונים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1291307:
בננה יוקרתי???

אולי, לא מכירה בננה, מכירה דיייבי מוד, ובעיקר כתבתי על סמך ההכרות הזאת...

ואם אכן 2 חנויות אלו כלל לא משדרות את אותו שדר, זה עוד יותר מוכיח ומגדיל את הצורך בבריף מסודר שימקד את קהל היעד / הסגנון וכדו׳ של החנות...

• הוסף לסימניות
1. אמירה עיצובית, יציבה.

• הוסף לסימניות
משי מעלה לי בראש משהו עדין מכובד
הלוגו אמור לשדר פחות או יותר אותו הדבר
וכמובן.. הבגדים שימכרו בחנות..

• הוסף לסימניות
הבגדים אמורים להיות אכן מכובדים, ועם זאת מאד מגוונים, בסגנון די צעיר ולא משהו מבוגר או... כולל בגדי ערב .

בגלל שזה אמור לשדר את כל הסגנונות, ובנוסף מטפחות מעוצבות קצת הסתבכתי עם העניין של הלוגו, מה גם שאני ממש לא מומחית בנושא הזה.. :confused:

אני ישמח אם יש למישששהוא אפשרות לכוון אותי - איך אפשר לשדר את כל הדברים האלה ביחד??
לא עולה לי שום רעיון ללוגו כזה. :eek::eek:

ושוב המון תודה...!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1291307:
בננה יוקרתי???

ואולי אין קשר בין החנויות אבל זה מה שהולך להיות בעסק.. סגנונות שונים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
זה לא נקרא לוגו-
זה פשוט 3 סוגי פונטים.....

• הוסף לסימניות
נכון,
וכך גם הלוגויים של:
זארה, פוקס, הוניגמן, קסטרו, H. STERN , NINE WEST, ועוד ועוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1292518:
נכון,
וכך גם הלוגויים של:
זארה, פוקס, הוניגמן, קסטרו, H. STERN , NINE WEST, ועוד ועוד.

אני לא זוכרת כרגע את כל הלוגואים שלהם, אבל בדרך כלל יש קצת משחת באותיות, כמו הX של פוקס, וכד' או שזה פונט עשו מיוחד להם!
יש מצב שאני טועה גם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה