נכתב ע"י צורה וצבע;408272:תודה למגיבים!
הלקוח רוצה שזה יראה כמו גביע נצחון.
איך אפשר לעשות את זה בצורה טובה יותר?
מה אפשר להוסיף כדי שזה יתאים לחנות למאכלי שבת?
אנא עזרו לי...!
מי אמר שבכל לוגו חייב ליהיות הדבר שמסמל, במקרה הזה שמדובר באוכל צריך שיהיה לו יותר צבעים חיים, אבל הוא לא אמור לשדר מאכלי שבת דוקא.נכתב ע"י גאולונת;408260:הלוגו חמוד..
אבל לא מזכיר מאכלי שבת/ אוכל מוכן.. בכוונה?
ה 1 הזה ממש צורם לי בעין... זה מזכיר לי גביע גמר כזה..
נכתב ע"י חיים2;408298:מי אמר שבכל לוגו חייב ליהיות הדבר שמסמל, במקרה הזה שמדובר באוכל צריך שיהיה לו יותר צבעים חיים, אבל הוא לא אמור לשדר מאכלי שבת דוקא.
נכתב ע"י mig;408493:נראה לי שלפני שנתן חו"ד, תתרמי לנו קצת פרטים על החנות.
היא מוכרת צ'ולנט ודגים?
או הרינג חמוצים סלטים ופיצוחים, (חלות אנחנו כבר יודעים)
פעיל כל השבוע? או רק לכבוד שבת בחמישי שישי?
מכירה של תוצרת עצמית? או מכירה של מוצרים בעלי מותג ידוע.
עם קצת יותר פרטים נוכל לעזור יותר.
נכתב ע"י ג.ח;408473:הסמל עצמו זה בדיוק מה שהיה לו קודם, הוא רק רוצה להוסיף את הגביע, לדעתי, אם כבר לשנות, אז את כל הלוגו... בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים