חו"ד לוגו לחנות מטפחות

• פותח הנושא etyb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לוגו בשלבי בנייה על איזה כיווון ללכת?
1600692782370.png

• הוסף לסימניות
שיתוף?
יפה מאוד!!!
אהבתי את השמאלי העליון
והימני התחתון

• הוסף לסימניות
שמאלי העליון.

• הוסף לסימניות
להשאר עם הT והכתר מעל ולנסות לשדרג או ללכת על השמאלי העליון?

• הוסף לסימניות
לדעתי השמאלי העליון.
עם שינוי פונט של הסלוגן.
מאד יפה!

• הוסף לסימניות
נראה לי האמצעי למטה
משום מה השאר מזכיר לי סממנים של גויים.
לדעתי תנסי עוד רעיונות
הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
זה מאד יפה, אבל לחנות של מטפחות הייתי מנסה עוד כיוונים, שיקלטו לפי הלוגו מה זה משדר.
שאני מסתכלת על הלוגו אני לא רואה בכלל מטפחת....
זה סגנון יותר מלכותי ויוקרתי, נראה כיוון שונה....
בכל מקרה שיהיה לך הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
אפשר לותר על הנקודה בסוף הסלוגן לענד...

• הוסף לסימניות
הימני העליון הכי נשי לדעתי.
רעיונות מהממים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
דווקא הימני העליון ממש מתאים,
קליל, מראה גם סוג של קשירה ולא משהו קשיח, משהו שאפשר לשחק איתו.
מאד יפה!

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הפונט הדק האמצעי למטה. הוא משדר אלגנטיות ונשיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה