כללי לוגו לחנות מתנות יוקרה 2

• הוסף לסימניות
בהמשך לדיון כאן.

מסיבה משפחתית נאלצתי להפסיק באמצע, ועכשיו חזרתי לעבודה.

התבקשתי לחדש לוגו לחנות מתנות יוקרה ותיקה.

הייחודיות של החנות מתבטא בעיצוב אישי וטעם טעם במיוחד.

אשמח לקבל את חוות דעתכם על הלוגו המועדף.

הצבעים קצת השתנו בהמרה לjpeg.

הסלוגן 'מתנות שמכבדות אותך' נבחר ע"י הלקוח.

קבצים מצורפים

• א.jpg
    KB 835.6 · צפיות: 21
  • ב.jpg
    KB 932.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
-1-

• הוסף לסימניות
1, ללא ספק.

• הוסף לסימניות
1 וצריך עוד שיפור

• הוסף לסימניות
גם דעתי עם הנ"ל.
1
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
6 - מכבד במיוחד, אולי לעבוד על הכיתוב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מבין הלוגואים שהעלית - הייתי בוחרת ב-3.
חוץ מהזרימה שלו שהיא הטובה מבין כולם, שילוב הצבעים המוצלח והמינימליסטיות - הוא היחיד שמדר "מתנות" ולא "אגרטלים" (האחרונים עמוסים ומבולגנים מידי לטעמי).

נ.ב. אני מכירה את החנות - לדעתי הלוגו יכול להתאים להם.

• הוסף לסימניות
2 - בהנחה שמדובר בחנות יוקרה שמוכרת בעיקר כריסטלים, מערכות אוכל וכו'ץ
3 - בהנחה שמדובר בחנות שמוכרת מתנות ברמות משתנות של מחירים וסגנונות, ויש להם גם דברים שנוטים לפופ, עיצובים וכו'.

• הוסף לסימניות
הפונט של 3 נראה לי עממי מידי בשביל החנות.

• הוסף לסימניות
1. בלי ספק.

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על 2 משדר יוקרה
וגם הפונט מצוין
או 1 במידה וזה לא משהו יוקרתי
והייתי מחליפה אותו עם הפונט של 2
והייתי קצת משחקת עם הצבעים של הבורדו-שחור
הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה