כללי לוגו לחנות ספרים

• הוסף לסימניות
הלוגו הזה מיועד למתג חנות ספרים, הוא יופיע בשלט החנות ובמודעות.
כל הערה לשיפור תתקבל בשמחה.

קבצים מצורפים

• לוגו תשעאעותק.jpg
    KB 203.4 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נראה לי שהצבעים הזוהרים האלה לא משקפים.

יתכן שהקובץ המקורי נשמר כ-CMYK, ואז נשמר כ-JPG?

תנסה לשנות ל-RGB, ואז לשמור ל- JPG.

• הוסף לסימניות
זה נראה מעניין

אבל כרגע לא כ"כ ברור מה קורה שם בצד שמאל

תחליף פונט למכובד יותר ותן קצת בשר לסימבול שיהיה ברור

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נראה פונט דק מידי בשביל שלט. (הייתי מחפשת פונט עבה אך חגיגי, שיתאים לסגנון השם)

• הוסף לסימניות
שינוי פונט

שינתי לשלוש צבעים כדי שלא יצא זוהר, ושיניתי את הפונט. לגבי הקלגירף פתיח, ברור לי שזה כבר נדוש, אבל במסגרת הקישורים הגרפיים שלי אאלץ להתפשר על חוסר המקוריות.
אשמח לשמוע עצות נוספות.

קבצים מצורפים

• לוגו תשעאעותק.jpg
    KB 242.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
וואו! איזה אפקטים אפשר לעשות היום בוורד!!

• הוסף לסימניות
לנקי כפים, אני מקווה שההתלהבות היתרה שלך לא תגרום לך לעבור לעשות עבודות בוורד

• הוסף לסימניות
קודם כל להוריד אפקטים מהמילים שירה חדשה,
הספר כמדומני לא יראה טוב, צריך לחפש תמונה של ספר יותר סימבולית.(סמל ולא תמונה)
ולהוסיף קצת רווח בין ספרי קודש וכו'..
תשב על זה עוד, תעלה את זה שוב ותקבל יעוץ נוסף מכולם.

• הוסף לסימניות
הפונט התחתון, זול מידי..

• הוסף לסימניות
עיצוב חדש

קבלתי את כל הערותכם, וזאת התוצאה. לגבי התמונה זה מה שיש בנתיים עד שאחשוב על רעיון אחר. בחרתי כעת בפונטים של פריד (למי שמזהה). הערות יתקבלו בשמחה.

קבצים מצורפים

• לוגו תשעא 2עותק.jpg
    KB 252.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
צפוף מדי שם למטה.

• הוסף לסימניות
הפונט תכשיט הוא נהדר אבל ממש לא מתאים כאן

• הוסף לסימניות
הזכיר לי את שירת ירושלים......
הספר צריך להיות יותר סימלי, והפונט למטה נראה לי לא כ"כ קריא
אולי תכתוב קצת על המסר הפרסומי ונוכל יותר לכוון

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לך: באדיבות ויקיפדיה.
לוגועברית: סמליל) הוא אלמנט גרפי, איור או עיבוד טקסט שנוצר או עובד במטרה לסמל ולייצג גורם מסוים (בדרך כלל, ארגון או מוצר) ולהיות מזוהה עימו בתודעת הציבור.
ברוב המקרים, ילווה הלוגו במלל. לעתים, ישולב המלל כחלק מהאלמנט הגרפי ולעתים הלוגו יכיל טקסט בלבד, ללא אובייקט גרפי נלווה.
הלוגו מופיע על נייר המכתבים של הארגון, על המוצרים שלו, על המבנים שבהם הוא שוכן, על מדי עובדיו ובמקומות נוספים שבהם יש לזהות את הארגון.

תנסה אולי כיוון כזה:
בהצלחה.

קבצים מצורפים

• s.jpg
    KB 148.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לויקיפדיה, כשבאים לעצב לוגו יש עוד כמה דברים לקחת בחשבון חוץ מ"ייצוג הארגון"...

תכנס לאשכול הסמוך, של שמואל גרינשטיין, ותראה מה זה תהליך של בניית לוגו.

בגדול - הספר צריך להיות מופשט יותר, בלי צל וכד' והטיפוגרפיה מאוד ברורה וקריאה - זו הרי חנות ספרים. ואם הדגש הוא גם על מתנות - הלוגו לא מייצג את זה בכלל.

• הוסף לסימניות
תודה לעת עתה

תודה רבה מאד לכל העוזרים והיועצים. החכמתם אותי מאד, ובזכותכם הגעתי למסקנה שזה מעט גדול עלי ולכן העברתי זאת לינקי שמזוהה כאן בפורום כיעקב גרפיקה והוא אמור לעצב לי זאת באופן מקצועי יותר. בעז"ה אפרסם את התוצאה בקרוב מאד.

• הוסף לסימניות
הכתב של

ספרי קודש - מתנות וכו'

לברור מספיק

• הוסף לסימניות
זה לוגו או כרטיס ביקור?

(-השני מוצלח יותר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה