כללי לוגו לחנות ספרים

• הוסף לסימניות
אני מעלה סקיצות אשמח לכול חוות דעת שתעזור לי להתכוונן
אני רוצה לציין שהחנות בעלת אופי שובבי מעט.

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 688.8 · צפיות: 224
  • הוסף לסימניות
השם לא מדבר ומביע חנות ספרים . בנוגע ללוגו - מזכיר יותר חנות כלי כתיבה.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה,לגבי השם בעיני הוא ניראה לי מתאים...לגבי הלוגו הוספתי עוד שתי אפשריות שמרמזות יותר על ספר ולא על ניירת. מה דעתך?

• הוסף לסימניות
סליחה ,תקלה ,עכשיו אני מעלה

קבצים מצורפים

• לוגו לחנות ספרים.jpg
    KB 731 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
ראשית אין כאן מבחר של לוגויים אלה שירבוט של ציור שכנראה מצא חן בעיניך או שהתחברת ליצירה בשינוי מיקום המילים.
לוגו זה לא, אולי סקיצה.
ראשית תבחרי לך את הפונט שנראה לך מתאים ומשדר את מה שאת רוצה, הפונט הזה ספציפית מתאים יותר לחנות משחקים או חוג מלאכה.
אח"כ תנסי ליצור סימבול או איור מופשט של דפים, מדף ספרים או ספר פתוח...
תעלי ונוכל לעזור לך להמשיך להתקדם.
בהצלחה רבה!!

מצורף להשראה בלבד לוגויים שנשלחו לבחירה ללקוח. (לספריה אבל אותו מושא)

קבצים מצורפים

• לרחלי.jpg
    KB 419.7 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
כתב היד ממש לא מתאים למשהו שאמור להיות מכובד ומכבד.
גם כל המשחקים עם המילים "חנות ספרים" לא מתאימים.
תצטרך למצוא דרך לשלב הכל ביחד.
סתם רעיון שצץ לי כעת: לתת תחושה כאילו הרגל של האות ק' כותבת בדף.

• הוסף לסימניות
רוב תודות על התגובה הבונה...כמובן זה סקיצה, אופי החנות הוא צעיר ושובבי מעט.
רציתי משהוא קצת שונה מהסטנדרת האם תוכל לפרט לי קצת יותר מדוע לדעתך זה לא ניראה לוגו?
ניראה לי שיש לי איזה חוסר הבנה לגבי תפישה של לוגו..

• הוסף לסימניות
אם את/ה רוצה לתת תחושה של אופי שובב וצעיר קחי פונט מיושב שמשדר אמינות מצד אחד ותוכלי לשים לו ניקוד או לעגל אות או שתיים לתת תחושה של צעיר. ישנן אין ספור רעיונות איך לתת תחושה כזו אבל צריך בסיס לעבוד עליו.
אולי לפני הכל תכין/ני בריף מסודר ללוגו זה מאד מקל.

אחד הכללים של לוגו עדכניעל קצה קצה המזלג : לוגו ללא תמונות וויז'ואלים.
כשהצופה מסתכל על הלוגו הוא אמור להבין מה הלוגו מוכר לו גם עם השם מוזר או לא מוכר.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לתת לך כיוון, קח'י את זה בגדר כיון בלבד.
הרבה הצלחות!

קבצים מצורפים

• דוגמא.jpg
    KB 120.6 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
המילה טקסט צריכה לבוא לידי ביטוי, אולי שהטקסטורה תהי-ה טקסט

• הוסף לסימניות
כיון חדש אולי לא שובבי מספיק אך בתור התחלה -מה דעתכם-

קבצים מצורפים

• לוגו אחר1.jpg
    KB 580.5 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
הרעיון לא רע.
מספיק פעם אחת לציין את המראה של הדפים. אולי באות ט', קח את הקווים טיפה'לה ימינה ותעגל את הקצוות שלהם, נראה לי יצא מקסים.

• הוסף לסימניות
האם הכוונה לט הראשונה או האחרונה,או שניהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה