כללי לוגו לחנות ספרי קודש

• הוסף לסימניות
צריכה את חוות דעתכם / כיוון / השראה:

הלוגו הוא לחנות ספרי קודש שמוכרים ומשווקים לכל הארץ ולחו''ל,
החנות פיזית בירושלים ויש להם גם אתר, בעל העסק מתעסק גם כן בהוצאה לאור,

בקיצור צריך לוגו אחד שישמש תחת שני שמות: החנות שנקראת ''ספרי המור'' והאתר שנקרא ''תורה שלמה''

אשמח לחוות דעת, איך הכיוון?
(לא ממש הצלחתי למצוא דוגמאות שאוכל לקבל מהם השראה מצד אחד יש כל כך הרבה מהתחום הזה שהשתמשו כבר בכל הרעיונות..) מה אתם אומרים?
(אם יש למישהו דוגמאות להשראה/ רעיון אשמח גם כן..)
תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• סקיצות ספרי המור.JPG
    סקיצות ספרי המור.JPG
    KB 74.4 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
סליחה על השאלה
אבל למה לא אותו השם לחנות ולאתר ?
בנוגע ללוגו -
הכי מצא חן בעיני 6 . 5 גם בסדר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
1 ו -4

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות, אני ממש אשמח לעוד מגיבים, חשוב לי שזה יהיה מקצועי וגם לראות שמתחברים לזה מהציבור שלנו

• הוסף לסימניות
היפים ביותר 1 ו- 6

• הוסף לסימניות
1ו4 הכי יפים

• הוסף לסימניות
ב״ה

1 עם עוד קצת ליטוש ועבודה.
יש כולל לאברכים הפזור בכל רחבי הארץ שנקרא (אם אני לא טועה) ׳תורה שלמה׳ (והעניין הוא שהלוגו שלהם באותו פונט שאתם השתמשתם ובאותם צבעים סגול-חום! שלא יבלבל או משהו..) ולמה באמת שהשם של האתר והחנות לא יהיו אותו הדבר? או לפחות לכתוב בסלוגן מבית ׳תורת שלמה׳ וכדו׳?

• הוסף לסימניות
4 ממש יפה. 6 גם מיוחד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י swsshira770;2009099:
ב״ה

1 עם עוד קצת ליטוש ועבודה.
יש כולל לאברכים הפזור בכל רחבי הארץ שנקרא (אם אני לא טועה) ׳תורה שלמה׳ (והעניין הוא שהלוגו שלהם באותו פונט שאתם השתמשתם ובאותם צבעים סגול-חום! שלא יבלבל או משהו..) ולמה באמת שהשם של האתר והחנות לא יהיו אותו הדבר? או לפחות לכתוב בסלוגן מבית ׳תורת שלמה׳ וכדו׳?

תודה על אינפורמציה, אני אקח את זה בחשבון, האמת שאחרי הסקיצות הם הסבירו שהם רוצים את הלוגו על השם ''ספרי המור'' ומתחת לכתוב בפרטים אתר הבית שלנו ''תורה שלמה'', עוד לא ממש יצא לי לבדוק איתם את עניין השמות אבל כשנדבר אברר זאת,
תודה על התגובות של כולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה