כללי לוגו לחנות צילום

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים
תודההההההההה

קבצים מצורפים

• לוגו.png
    KB 63.5 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אז ככה:

לדעתי הפונט לא מתאים כי מדובר כאן בצילום ולא בצביעה
הפונט חייב להיות יותר נאמן שייתן את התחושה של הסלוגן המקור להעתק
(סתם כך נראה לי שזה צריך להיות העתק למקור) זה נשמע קצת מוזר המקור להעתק אולי אפילו לא תקני לקח לי זמן להבין למה מתכוונים

משהו בסימבול לא מושלם הצורה יפה אבל רואים שנעשה כאן חיבור שיצא לא מוצלח

בהצלחה רבה!!!!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסלוגן.
הפונט מתאים יותר לצבע. (במקרה הזה הוא נותן תחושה של העתק גרוע)

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים עכשיו?

קבצים מצורפים

• לוגו.png
    KB 23 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
היי,
צר לי אם 'חלומי' אכזב/ה אותך.. לדעתי זה יפה מאד, אולי חסר קצת צבע/רקע/מסגרת..(?!)

אל תעלבי (הערה בונה!!), אבל משום מה זה מזכיר לי לוגו של מזגנים.. או בגלל השם שמצלצל לי או בגלל המראה עצמו..
אני גם חושב שמתאים יותר "העתק למקור" כי המקור להעתק נשמע ההפך ממה שאמורים להבין (או שבעצם אני בכלל לא מבין אז קבלי ביטול על הערה זו..)

לגבי פונטים, אני מוכר 1,000 בשקל אם את רוצה.. :D ויש לי 5,000 בקירוב.. ;)

בנתיים אני מאחל לעצמי לסיים לפחות ש.ב.

שיהיה המון בהצלחה! :)
וכנל לגבי הפונטים.. אם תרצי, ברצון רב..

• הוסף לסימניות
אולי להשתמש רק בחצי מהצורה (ללא השיכפול שיוצר את ה-S )
ואת הכיתוב בצבע שחור בלבד

• הוסף לסימניות
מה דעתכם עכשיו?
תודה לכל המגיבים.:)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 47.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
עכשיו זה הרבההההההה יותר טוב.
אבל עדיין לא אוהבת את הפונט

• הוסף לסימניות
אין מה להשוות הרבה הרבה יותר טוב ויפה(את רואה טוב שייאשתי אותך:) ככה זה מבקורת רק מתקדמים בחיים (אני אומרת את זה גם לעצמי:):):))

לדעתי לא כדאי שהסימבול יגע באותיות תנסי להזיז אותו יותר הצידה או לשים אותו מעל האותיות
וכמו שאמר ויזואלי הפונט עדיין לא 100% הוא נראה ממש מסכן ומונמך לעומת הסימבול

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
איך נראה עכשיו?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 44.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מבחינת המראה זה יפה ומתקבל טוב (כמובן לשנות את הפונט של אורגינל למשהו יציב יותר)
אך אני לא מוצאת שום קשר בין הצורה לצילום...
תנסי לפשט אותה יותר.. אולי תבחרי רק ב3 צבעים. ללא הצללות ומעברים. זה לוגו. לא תמונה!

• הוסף לסימניות
אפשר לבדוק את הסלוגן גם בכתום

• הוסף לסימניות
השינוי טוב?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 39 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מה שהכי מפריע לדעתי זה שאת מורחת את הסלוגן אין שום בעיה שהוא יהיה קצת יותר קצר מהשם הם לא חייבים להיות באותו רוחב בדיוק

מה את אומרת על זה נראה לי שהפונט הזה מתאים ביותר!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 87.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
את צודקת באמת לא חשבתי
לשים את הסלוגן מעל המילה.
זה הרבה יותר יפה.
לגבי הפונט נראה יציב אבל קצת כבד מה את אומרת?
אמשיך לחפש.
תודה

• הוסף לסימניות
תראי הנושא פה הוא העתק למקור את רוצה לבטא כאן אמינות ודיוק מה לעשות הפונט חייב להיות קצת כבד הוא לא יכול להיות דקיק וקליל שעושה צחוק מאנשים ולא כ"כ נותן תחושה של דיוק ואמינות
דוקא חשבתי שהפונט הזה מתאים כי מצד אחד הוא כבד ומצד שני הוא כן נעים לעין ולא נוקשה כמו חיים לדוג'
אם מאוד מפריע לך את יכולה לנסות את המשקל היותר דק של רפורמה ולראות איך זה מתקבל

• הוסף לסימניות
תראי הנושא פה הוא העתק למקור את רוצה לבטא כאן אמינות ודיוק מה לעשות הפונט חייב להיות קצת כבד הוא לא יכול להיות דקיק וקליל שעושה צחוק מאנשים ולא כ"כ נותן תחושה של דיוק ואמינות
דוקא חשבתי שהפונט הזה מתאים כי מצד אחד הוא כבד ומצד שני הוא כן נעים לעין ולא נוקשה כמו חיים לדוג'
אם מאוד מפריע לך את יכולה לנסות את המשקל היותר דק של רפורמה ולראות איך זה מתקבל

• הוסף לסימניות
עכשיו מה אתם אומרים?
תודה לכל המגיבים.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 35.1 · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה