כללי לוגו לחנות צילום

• הוסף לסימניות
קודם כל אני לא יודעת איך לא אמרו את זה עד כה,מפריע לי מאוד שהסימבול חתוך.
כמו כן -אין אפשרות לאפקטים בלוגו!

• הוסף לסימניות
אם כבר כפילות ...אז הפונט בכתב לא מתאים פה בכלל.

• הוסף לסימניות
הלוגו במבנה העכשווי ממש יפה, (וההתקדמות שלו עוד יותר.....)

רק,
הפונט..............................
נראה לי שהאחרון בכלל לא תקני,
תנסי 'ספוילר', משום מה אני אוהבת אותה הוא יפה מכובד וגם לא כבד.
ואל תמתחי ת'אותיות בשום צורה שהיא לשום כיוון זה ממש אסור.

דבר נוסף,
לא יזיק לי הסבר למה בחרת את הסימבול הזה.

המון הצלחות:)

• הוסף לסימניות
עדיין צריך פונט אחר

פונט יותר 'מדבר' מקצועיות...

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים עכשיו?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 33.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
שוב הפונט.................
אי אפשר לשים בלוגו פונט לא תקני, ולא יעזור אם תחליפי לכל רשימת הפונטים שם....................

תעברי על הפונטים של פונטביט או כל חברה מכובדת אחרת ותבחרי משם משהו שמתאים.
(כידוע אני המלצתי על ספוילר)

• הוסף לסימניות
כנראה אני לא מבינה מספיק בפונטים :cool:.
אם יש לך להביא לי את הספוילר -אין לי.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה