כללי לוגו לחנות תשמישי קדושה ויודאיקה מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
הבן אדם ביקש למתג את החנות לפי שם משפחתו....

עשיתי לוגו חדש שיהיה על השילוט החדש, כרטיסי ביקור וכו'....

כמו"כ סקיצה לשקיות חדשות... (כן, השקיות בהדפסת פרוצס, אחרי ניסיון להפוך את הלוגו לווקטורי ללא הבלטות, אבל בסוף הוא העדיף את המקור....)

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• לוגו.JPG
    KB 152.3 · צפיות: 36
  • הדמיה שקית.jpg
    KB 208.4 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
וואי איזה עומס. לפי דעתי תתחילי לדלל.
מה הראשון? הטקסט שברקע של השם 'נויפלד'

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
גם אני חושב שזה עמוס לדעתי להוריד את הס"ת ולהשאיר את החנוכייה או שעדיף בלי
(לנסות)

• הוסף לסימניות
זה לא לוגו!

• הוסף לסימניות
העבודה הגרפית מדהימה

• הוסף לסימניות
יפה אבל עמ-ו--ס!!
תקטין את האנגלית ותכניס אותו פנימה. (מספיק שהתורה יוצאת מהמסגרת)
ותוריד את החנוכיה.

• הוסף לסימניות
תתקן בשקית: ליד בית הכנסת הגדול (ולא "הבית כנסת הגדול")..

• הוסף לסימניות
להוריד את החנוכיה והספר תורה.
רקע מתחת ללוגו לבן.
נראה לי התקבל יותר טוב

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!

אבל באמת עמוס מידי או שתשלב את החנוכיה ותוריד את הספר תורה או שתוריד את החנוכיה

• הוסף לסימניות
לדעתי האותיות באנגלית הן שיוצרות הכי הרגשת עומס ובלגן, כדאי להקטין אותם מאוד ולשנות קצת שלא יהיה כ"כ מקושקש ולהשאיר קצת לבן בין ה"נ" למסגרת.

• הוסף לסימניות
אני קורא את התגובות והביקורות, וחושב לעצמי שאולי אשאל כאן את השאלה שדי מציקה לי כגרפיקאי...
מה עושים במקרה והלקוח מתעקש על סקיצה מסוימת, ולמרות הסברים מצדי, שקצת מכיר את התחום, הבן אדם מחליט ללכת על זה דווקא... (במקרה כאן הסיפור מדוייק, כי רב הדברים שנכתבו כאן נאמרו על ידי, אבל הוא התייעץ עם אנשים משלו....) זה לא שאני מתעקש מולו, או 'רב' עם הבן אדם, כי אחרי הכל הוא המשלם, אבל התחושה לא נעימה.... כביכול להוציא עבודה שאתה באופן אישי לא מרוצה, ויודע שהיית משנה כמה דברים שהיו מעלים את ערך ויוקרת העבודה.... אשמח לשמוע עצות או התמודדויות....

בכל אופן תודה על התגובות שכרגיל כאן הן ענייניות ובונות!

[צירפתי כאן סקיצה וקטורית שהיתה אמורה להיות על השקיות ולטעמי היא נקיה יותר....]

• הוסף לסימניות
הקובץ....

...

קבצים מצורפים

• הדמיה שקית 2.JPG
    KB 208.2 · צפיות: 28

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה