כללי לוגו לחשבת שכר

• הוסף לסימניות
מאד מזכיר לי את זה, אגב
גם בסמל וגם בצבעים..

(הצבע כאן בתצוגה זוהר, כי אני מתעצלת להמיר לRGB.. אבל זה אותו צבע שעשית)

קבצים מצורפים

• לוגו עברית-06.jpg
    KB 605.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;875195:
מאד מזכיר לי את זה, אגב
גם בסמל וגם בצבעים..

אם כבר זה מזכיר משהו, זה את הלוגו של יהודה מילר וזה נראה שלא בכוונה אבל מה שאת עשית גם כן מזכיר את הלוגו שלו.

• הוסף לסימניות
וואלה, אנחנו בבעיה רצינית! :)
צריך בידול כלשהו בין כל הרו"ח..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;875195:
מאד מזכיר לי את זה, אגב
גם בסמל וגם בצבעים..

לא דומה לא כמעט. לדעתי לוגו מס' 2 מוצלח ביותר!!!
(כי אם אין ספק שהלוגו של פרייליך ממש תאום של מילר)
מה שכן אל תלכי על לוגו מס' 1 כי הוא מזכיר לגמרי את שלי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;875195:
מאד מזכיר לי את זה, אגב
גם בסמל וגם בצבעים..

נכתב ע"י שער;875224:
אם כבר זה מזכיר משהו, זה את הלוגו של יהודה מילר וזה נראה שלא בכוונה אבל מה שאת עשית גם כן מזכיר את הלוגו שלו.

נכתב ע"י נומי;875245:
לא דומה לא כמעט. לדעתי לוגו מס' 2 מוצלח ביותר!!!
(כי אם אין ספק שהלוגו של פרייליך ממש תאום של מילר)
סיבכתם אותי לגמרי :eek:;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נומי;875245:

כמעט בילתי אפשרי בצורה כ"כ בסיסית שלא תמצאי סמלים דומים, אם תעשי חיפוש קצר ברשת את בוודאי כבר לא תרגישי ייחודית כ"כ.. :)

• הוסף לסימניות
למרות כל הלוגואים ה'דומים' שהעלו, הייתי הולכת על הדוגמא האחרונה.
יפה, נקיה ומקצועית.

המון הצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה