כללי לוגו ליומן

• הוסף לסימניות
מדובר ביומן, ספר לילדות בי"ס לצורך פעילות חברתית.
מה אתם אומרים?
האם רואים את האכתוב ואת הטוב בדגש על האכתוב? אני צריכה את מבטכם מבחוץ...

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 59.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
במבט ראשון לא ריאתי את ה'טוב', תנסי לתת צבע שונה.

• הוסף לסימניות
ועכשיו?

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 39.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
לא הייתי בכלל שמה לב למילה 'טוב' אם לא היה כתוב בהתחלה. גם אחרי הוספת הצבע זה לא בולט.

• הוסף לסימניות
הורדת את הטוב?

• הוסף לסימניות
רעיון מאד יפה ועשיר בצבעים!! אבל חבל כי לא רואים את ה"טוב" לדעתי תשני צבע במילה "טוב" (כולל חלק מה"ת" של ה"אכתוב") זה יהיה יותר מובן ;)בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAFAS1000;646521:
הורדת את הטוב?
גם לי לקח זמן להבין שמסתתרת שם ט' רגילה ולא בכתב יד...

• הוסף לסימניות
לא רואה כמעט את הטוב, לדעתי תעשי כפילות לכל ה'ט' או שתהיה כתובה בנפרד...
השאר חמוד מאוד

• הוסף לסימניות
אמנם עשיתי הפסקה די ארוכה אך זהו, החיים ממשיכים...
מה עכשיו? יותר טוב? פחות טוב?
האכתוב לי בת' צריך להיות הדומיננטי. האכן זה כך?

אני רואה שזה הועלה בcmyk אז לא להתיחס לצבעים

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 567.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
חמוד מאד.
עכשיו רואים.

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה לראות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה