כללי לוגו ליועץ כלכלי

• הוסף לסימניות
על טהרת הטיפוגרפיה...

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    KB 20.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הכיוון :)
לוגו יפה ונקי.

• הוסף לסימניות
ליווי פיננסי ליחידים ולעסקים, עד כמה שידוע לי.
יפה , נקי מאד, מפריע לי קצת הכובד למעלה, אין לו בסיס בגלל שהקו התחתון יותר דק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;742654:
ליווי פיננסי ליחידים ולעסקים, עד כמה שידוע לי.
יפה , נקי מאד, מפריע לי קצת הכובד למעלה, אין לו בסיס בגלל שהקו התחתון יותר דק.

למי אין בסיס?
כל החלק התחתון הוא שיווי משקל מעולה לחלק העליון הכבד. המילה 'כיוונים' היא המוקד בגודל ובעובי וכל שאר הטקסט הרגיל והקווים המידקקים הם בדיוק מסדרים את הויזואל ונותנים לו את האיזון, הם, הם הבסיס.

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה
את בטוחה שצריך את כל הפסים המפרידים האלו לרוחב? לדעתי הם מיותרים. הייתי מנסה בלעדיהם, חושבני שזה יהיה נקי יותר.

• הוסף לסימניות
לוגו יפה מאוד!

הערה קטנה,
בדרך כלל הפרטים הם לא חלק מהלוגו.

וסתם ניסיתי לשחק, מה רע בכך?...

צפה בקובץ המצורף 121667

בכל אופן, שיהיה הרבה הצלחה!

קבצים מצורפים

• כיוונים1.jpg
    KB 63.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
כל החלק התחתון הוא שיווי משקל מעולה לחלק העליון הכבד.
בחלק התחתון הצבע הטיפוגרפי בהיר יותר לעומת העליון: הקו דק, האותיות יותר קטנות ודקות יש הרבה חלל לבן.

• הוסף לסימניות
נסה שהחץ הלבן יהיה דק יותר.
החץ הכחול קטן מדי

• הוסף לסימניות
אכן השינוי משדרג. הלוגו עובד מצוין.
ממש בקטנה - הריווח בין האותיות כ-י ומ-י אינו שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה