כללי לוגו ליועץ משכנתאות

• הוסף לסימניות
לבשתי שכפ"ץ

אתם מוזמנים לירות

אבל תנו לי הערות בונות...

תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• Untitled-2.png
    Untitled-2.png
    KB 5.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
הי

הערה בסיסית ביותר לפי הערות על עיצוב
כשבן אדם מגיע ליועץ משכנתאות הוא מחפש משהו רציני משהו שאפשר ללסמוך עליו בהקשר לזה
משהו שבאמת יוכל לעזור לו

אני מדברת בכלליות אני לא מכירה את היועץ לא ראיתי את הבריף

לגבי הלוגו הזה
א. הצבעוניות מדי שמחה תלכי על צבע אחד לפונט אולי עוד צבע לסלוגן אבל לא יותר מזה
ב. את צריכה פונט כבד מרובע יותר חלק יותר ומקצועי
ג. האיקון לא מובן...

הרבה הצלחות!
את יכולה להוריד את השכפץ
לקבל ביקורת זה לא מפחיד זה מקדם

• הוסף לסימניות
הייתי אולי כותבת מתחת למילה משכאנתא
את המילים "כאן המשכנתא שלך"
מבחינת צבעים תלכי על צבעים שמתאימים לכספים אבל רק 2 לא צבעוני מידי
תחשבי בכיוון צבעים של בנקים כמו פועלים או פאגי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
זה לא משדר את המטרה בכלל

• הוסף לסימניות
האיך מאייתים את המילה הארוכה הזאת???

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות

רק ככה מתקדמים (מנסים בכל אופן)

מאייתים את זה משכנתא, פשוט וקל...

החלפתי כיוון, על הצבע אני לא סגור אבל זה רק בשביל ההתחלה

קבצים מצורפים

• משכאנתא.PNG
    KB 13.5 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
נראה לי שחובה לשלב כחול או אפור, או את שניהם. בכל אופן רעיון יפה מאד שמקל על ההגייה של המילה...
נראה לי גם שכדאי לשנות פונט למשהו יותר מרובע

• הוסף לסימניות
הלוגו ממש לא קריא דחוף לשנות שם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה