כללי לוגו ליועצת חינוכית / מטפלת רגשית.

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שיוצא לי להתעסק עם התחום הזה של יעוץ וטיפול, לא מצליחה להגיע ל'פוינט'.
הרעיון הוא שבלוגו בעצם יהיה את השם הפרטי של היועצת, + סמל מתאים.
זה חייב להיות מושלם ומשדר את מה שצריך....

רעיונות למישהו? כיווני מחשבה?

תודה!

• הוסף לסימניות
סקיצות ראשוניות >>>

איך הכיוון הזה?
לפני שנגיע לשלב של - צריך יותר לעבד את זה, להזיז/לשנות,
רציתי קודם לדעת אם הכיוון מתאים בכלל? זה מביע את מה שהוא אמור להביע??

קבצים מצורפים

• סקיצות.jpg
    KB 108.4 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
כיוון מעולה! בקשר לאייקון/תמונה הכי מתאים הראשון.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
יפה!
הייתי מקטינה קצת את הויזואל, הוא גדול מידי ביחס לטקסט ואולי גם יותר לשלב אותו עם השם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
הראשון

• הוסף לסימניות
עוד כמה כיוונים >>>

קבצים מצורפים

• סקיצות ללוגו.jpg
    KB 77 · צפיות: 37
  • סקיצות3.jpg
    KB 59.7 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
הלוגו עם העלה קצת נראה טבעוני, אולי עם כבר ניצן של פרח שמסמל התחלה של צמיחה.
ברעיון השני אהבתי את היד שמחזיקה את הלב אבל דורש שינוי: 1. הפונטים כבדים מידי תנסי משהו מעודן וקלאסי.
2. היד מידי שחורה.
בהצלחה! עבודה יפה!

• הוסף לסימניות
הכיוונים שלך מעניינים והתחלות טובות.
אני רוצה להציע לך כיוון שידרוש ממך הרבה השקעה, גם מחשבתית, אבל מאד יכול להועיל לך לטווח ארוך.
כל הכיוונים כאן מאד 'איוריים' - זאת אומרת מביעים בצורה חזותית בדיוק מה שאת רוצה להגיד. נראה לי שיהיה יותר נכון בלוגו לנסות ליצור באמצעות קווים, כיוונים וצורות יותר מופשטות את אותה האמירה.
למשל בצמיחה - להגיע למשהו יותר תמציתי: האם צריך את כל הרגבים הקטנים בשביל לומר אדמה, אולי כתם חום יתן מענה טוב יותר? האם צריך שלושה עלים עם כל הפרטים שלהם, האם הכיוונים של העלים מבטאים צמיחה? - לשאול את כל השאלות האפשריות על כל פרט, ולהגיע בעזרת התשובות למשהו תמציתי ומדוייק.
כנ"ל בסקיצה של היד והלב שהיא כיוון נהדר בעיני.
האם כדי להביע הכלה/ תמיכה/ נתינת יד ללב צריכים בדווקא לצייר יד, אולי רק קו עם רמיזה לתנועה של היד מספיק, אולי קומפיזיציה של הכלה. לא צריך לצייר הכל בצורה מפורטת כדי להעביר את המסר.

אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ושיהיה לך לתועלת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;406719:
הכיוונים שלך מעניינים והתחלות טובות.
אני רוצה להציע לך כיוון שידרוש ממך הרבה השקעה, גם מחשבתית, אבל מאד יכול להועיל לך לטווח ארוך.
כל הכיוונים כאן מאד 'איוריים' - זאת אומרת מביעים בצורה חזותית בדיוק מה שאת רוצה להגיד. נראה לי שיהיה יותר נכון בלוגו לנסות ליצור באמצעות קווים, כיוונים וצורות יותר מופשטות את אותה האמירה.
למשל בצמיחה - להגיע למשהו יותר תמציתי: האם צריך את כל הרגבים הקטנים בשביל לומר אדמה, אולי כתם חום יתן מענה טוב יותר? האם צריך שלושה עלים עם כל הפרטים שלהם, האם הכיוונים של העלים מבטאים צמיחה? - לשאול את כל השאלות האפשריות על כל פרט, ולהגיע בעזרת התשובות למשהו תמציתי ומדוייק.
כנ"ל בסקיצה של היד והלב שהיא כיוון נהדר בעיני.
האם כדי להביע הכלה/ תמיכה/ נתינת יד ללב צריכים בדווקא לצייר יד, אולי רק קו עם רמיזה לתנועה של היד מספיק, אולי קומפיזיציה של הכלה. לא צריך לצייר הכל בצורה מפורטת כדי להעביר את המסר.

אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ושיהיה לך לתועלת.
בהצלחה!
מממ, מממ ממ!
במילה אחת?
מופשט. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה