נכתב ע"י סתם;1834096:וואו עשית את זה לוגו!!
כל הכבוד על ההשקעה
לדעתי יש פה משהו מעולה!
(התכוונת שאני יכעס?)
למה לכעוס?נכתב ע"י y&m;1833682:אני מקווה שלא תכעסי עלי,
לקחתי את גרסה 4 בה לדעתי יש פוטנציאל,
(ניסית להראות שם קלסריאדה?)
מהחלל נוצר H וזה לוגו, הצורניות הבסיסית,
כל שאר הטקסטים מאד חשובים וצריכים להופיע בכל הנייר ושות'
אבל הם נספחים ללוגו ולא הלוגו בעצמו.
זה יפה מאד! ובאמת כל הכבוד ל על YM על הכיווןנכתב ע"י קוביה;1834596:נראה לי מקסים
מה אומרים?
נכתב ע"י קוביה;1834583:ממש לא ראיתי את הH בלבן.
כנראה בתת מודענכתב ע"י לנדא;1834635:![]()
![]()
היה לי ברור ללא צל של ספק שלזה התכוונת!!!!
ולכן אהבתי אותו מלכתחילה, כי יש בו הברקה...
משעשע לשמוע שלא זו היתה כוונת המשורר...
יש איזה "פתגם עתיק" על זה שהצלחות לפעמים קורות בלי שמתכוונים, לא?, לא זוכרת בדיוק...![]()
יתכן שבלוגו רק אשים את המילה הררי באנגלית. כל שאר הכיתובים יהיו בניירת בצדדים.נכתב ע"י סתם;1834919:הקודם לדעתי היה הרבה יותר טוב
כאן זה מידי אורך
הקןדם היה קוביה פשוט טובה!
נכתב ע"י קוביה;1835495:אבל כן התכוונתי לH רק לא בחלל
נכתב ע"י לנדא;1831565:וגם 6 מיוחד מאד, החלל שנוצר בקוים מעניין,
רק אולי להסיר את הקו הכחול השמאלי, הוא כבר מיותר ויוצר עומס.
את האמת לא הבנתי ממה התלהבת בחלל שנוצר, אבל את יודעת איך מחמאות תמיד מקבלים גם כשלא מביניםנכתב ע"י לנדא;1836133:ולא ראית את תגובתי ...?
היה ברור לי שהכוונה לסמל H בחלל,
זה באמת קטע מצחיק...
----
ולעניננו:
בנוגע לגרסא האחרונה, שהיא לטעמי מצוינת (כבר כתבתי קודם, לא?)
צריך עוד טייפול בטיפוגרפייה, בחירת פונט אחר לעברית ויותר איזון ו/או ישור לסמל.
(לדוג' ששכל העברית בשורה אחת, כך השורה התחתונה תהיה הרחבה ביותר או שתהיה בדיוק ברוחב המילה באנגלית -צריך לנסות מה נותן משקל נכון יותר, במטרה שהמשקל של הלוגו יהיה למטה ולא תהיה תחושה של חוסר יציבות כמו סביבון...)
בהצלחה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים