כללי לוגו ליין חדש>>

• הוסף לסימניות
חשוב לי לשמוע את חוות דעתכם!!

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין- היין עצמו משובח מאוד, גם למבינים ביין. הוא (עדיין) לא התיישן כך שהוא זורם וחלק. אך נמכר במחיר היכרות בין 30-70 (תלוי בסוג).

בקיצור משהו שמתאים לכולם, טעים, טוב! וגם יפה- יש לו צבע כמו של מהגדולים ביינות.

• הוסף לסימניות
נראה צעיר מידי
הכיוון טוב -אולי לנסות בנגטיב
בכל אופן כדאי לעשות הדמיה על בקבוק כך יהיה קל יותר להתרשם
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי,לא משדר יוקרה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא נראה בכיוון של יין
לעניות דעתי
נסי שוב
הצלחות

• הוסף לסימניות
היות וזו את... וראיתי כמה עבודות מדהימות שלך אני מעיזה להגיד...
לדעתי, כרגע זה לא משדר כלום.
אם לא שהיית רושמת שזה תוית ליין לא הייתי מנחשת...

הצלחות

• הוסף לסימניות
לפני הפרוט שלך שמדובר ביין
חשבתי שכתבת ליין (בפתח) חדש - קו חדש
ולא קלטתי למי ומה זה.

• הוסף לסימניות
לא משדר יין בכלל כדאי לנסות משהו אחר

• הוסף לסימניות
לוגו לינות

השראה

קבצים מצורפים

• weblogos-2.jpg
    KB 30.7 · צפיות: 17
  • wine-exhibitions-5.jpg
    KB 47.1 · צפיות: 10
  • wine-ginaton-1.jpg
    KB 12.8 · צפיות: 13
  • wine-ginaton-2.jpg
    KB 51.4 · צפיות: 11
  • wine-har-bracha-2.jpg
    KB 47.4 · צפיות: 10
  • wine-labels-1.jpg
    KB 99.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;881982:
לא משדר יין בכלל כדאי לנסות משהו אחר

דרך אגב העליתי כבר פה

ועוד משהו אני אוהבת לשמוע הערות, אך נראה לי (משיטוט לאחרונה בעולם היין) שביין הלוגו לא אמור לשדר ישירות כמו בעסקים אחרים, אשמח לשמוע אם אני טועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה