כללי לוגו לישוב קידה-המשך

• הוסף לסימניות
קידה זה ישוב קטן שלא מתעתד להיות עיר אלא יותר בכיון כפרי
זה ישוב צעיר ורענן שיש בו הרבה עשיה קהילה מדהימה ומשפחתית
(אם אתם רוצים לבוא אז אני גם בועדת קליטה:)
אני אמורה למתג את הישוב ומתחילה כמובן מהלוגו
אבל טיפה מסתבכת אני מנסה למצוא משהו שיראה ירוק וטבע וישוב
אבל מתפללת שיראה קצת יותר יחודי מעוד ישוב
יש לכם עוד כיונים ורעיונות בשבילי?
אשמח לשמוע
ותודה לכל מי שכבר הגיב בשירשור הקודם..

קבצים מצורפים

• לוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגו קידה2 copy.jpg
    KB 401 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
השמאלי בשורה העליונה מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;538651:
השמאלי בשורה העליונה מקסים!

גם אני מיד חשבתי ככה.
(רק שימי לב לריבוע הירוק משמאל לקו של הק'. הוא נראה לי מיותר)

חוץ מזה כל הלוגואים יכולים לבוא בחשבון.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הפונט של ה-2 הראשונים עליז ורוקד מדי, אותו תשאירי לגני הילדים של הישוב

• הוסף לסימניות
השמאלי בשורה השניה מיוחד ומבטא יפה את מה שכתבת למעלה
רק הייתי מעלה יותר את השורה התחתונה: "יישוב קהילתי..."
בכללית עבודה מאוד יפה!!!

• הוסף לסימניות
השני משמאל המתאים ביותר,
צריך למרכז את הטקסט ולהוריד מעט את האיור ולהזיז ימינה

• הוסף לסימניות
גם אותי מיד תפס השמאלי שם למעלה
הייתי מנסה להוסיף לו רק את הבתים מהלוגו שתחתיו רק מעט יותק בקטן

• הוסף לסימניות
הראשון משמאל מאד יפה. אולי כדאי להחליף את הפונט לאחר שמסמל יותר צמיחה.

• הוסף לסימניות
יפים מאד. אך אני חושבת שבתור לוגו של ישוב כל שהוא צריך להיות יותר נקי ועץ חמוד אך מאד עמוס, אם את מבינה למה אני מתכוונת.
תנסי ליצור עץ מקוים פשוטים כמו ציורי הבתים זה יכול להיות מוצלח מאד עם השמאלי העליון, קצת לצמצם את הרווח בין המילה קידה להרים.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
הסלוגן "בצמיחה תמיד" נהדר. הייתי שם אותו יחד עם אחת האופציות של הגבעות. השמאלי העליון למשל (כדי שיובן שמדובר ביישוב). אין צורך ב"יישוב קהילתי דתי בנחלת אפרים". זה כמו שאוסם יכתבו בלוגו "חברה לייצור מזון" או שתחת סמל המדינה יהיה כתוב "ארגון להריסת יישובים". התוכן של הלוגו צריך להיות מובן מעצמו, בלי הסברים
וד"ש מהיישוב הקודם, שפספס מעצבת מוכשרת...

• הוסף לסימניות
הערה:

צריץ עץ בסיגנון ממש פשוט והבתים בלוגו השמאלי הראשון ממש חסרים, אם רוצים להגיד שיש שם יישוב אז צריך בתים, שלא יחשבו ששומם שם.

• הוסף לסימניות
הכל נהדר ממש קשה להחליט אבל השמאלי העליון מיוחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה