כללי לוגו לישיבה - חוו"ד ועזרה בבחירת פונט

• הוסף לסימניות
האחרון יפה, רק הכוכב למטה, שיהיה תואם לכוכב העליון.
וכדי שהכוכב התחתון יתאים, הייתי מחליפה את צבע הכריכה לצבע הכוכב.

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל התגובות, אבל הלוגו פשוט מושלם!!! מתאים למטרה, מושקע, אומנות!

• הוסף לסימניות
נסה להמיר את הכל לצבע אחד.
זה יחייב אותך לעבוד היטב על הגשטאלטים (חללים) וזה יוציא מהלוגו את המקסימום שלו.

אגב, נראה לי שאתה עובד על בסיס איור מוכן (קליפארט) של ספר וזה פוגם בתוצאה.
הקווים צריכים להיות מאוד מדוייקים. זה לוגו ולא איור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;1099468:
נסה להמיר את הכל לצבע אחד.
זה יחייב אותך לעבוד היטב על הגשטאלטים (חללים) וזה יוציא מהלוגו את המקסימום שלו.

אגב, נראה לי שאתה עובד על בסיס איור מוכן (קליפארט) של ספר וזה פוגם בתוצאה.
הקווים צריכים להיות מאוד מדוייקים. זה לוגו ולא איור.

מה הכוונה?
נשמח לשמוע קצת יותר הכוונה.
האם התכוונת להמיר את הכל לגוון אחד, להדגיש את החלוקה בין האיזורים, ואז לשנות את הגוונים?
כמו כן, מ אכן המקור של הספר זה מקליפארט, איך אבל שמת לב, במה זה מתבטא ואיך היית מצפה לראות אותו?

ולכל החברים,
כיף לדעת שיש מקום עם כל כך הרבה ניסיון, מקצועיות והערכה רבה זה לזה!!!

אנחנו מרגישים נתרמים מאוד!!!
פשוט לומר תודה!!!

• הוסף לסימניות
בצבעי ש-ל

(נעמה, האם זו כוונתך?)

קבצים מצורפים

• לוגו 06 - שחור.png
    KB 67.3 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אכן, זה הכיוון וכבר ניכר שיפור רב.
עדיין אני חושבת שכדאי ורצוי לדייק את הקווים ולעשות אותם מינימליסטיים יותר.

לשאלתך לגבי הספר - זיהיתי את האופי של הקו שמאוד אופייני לקליפארט... זה מה שנקרא "קו רגיש" והוא מתאים לאיור, אך בד"כ לא ללוגו.
גם לגבי מפת א"י, בפרט בחלק התחתון שלה הקו לא חלק אלא מלא רעידות, יכול להיות שזה מבוסס על מפה אמיתית אבל בלוגו אנחנו מבצעים הפשטה של דימויים ולא מביאים אותם כפי שהם.

בנוסף, הייתי בודקת גירסה עם וללא המגן דוד. ייתכן שהוא סתם מיותר ומעמיס. אבל לא תדע עד שתבדוק.

• הוסף לסימניות
יצא יפה מאוד!
אני גם חושבת שאפשר לנסות בלי הכוכב, כמו שאמרתי קודם...

שים לב לזה:

קבצים מצורפים

• לוגו 06 - שחור.png
    KB 194.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם!
אנחנו שולחים להם גירסה עם ובלי כוכב, ונותנים להם להחליט :)

ממש כיף להתיעץ פה עם כולם!

ופוינט אוף ויו - כן, אנחנו עוד צריכים לשפץ את זה... אבל רצינו לראות אם זה בכלל הכיוון :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה