כללי לוגו לישיבה

• הוסף לסימניות
מדובר על ישיבה לבחורים שהמסגרת הישיבתית הרגילה קשה עליהם.
נסיתי להביע בלוגו: ישיבה (ספר), תמיכה כבקשת הלקוח (ידיים), להבה - להדליק את להבת הנשמה המכובת אצלם (ידיים/להבה), פונט מרובע שמביע מסגרת, ג"כ הלקוח לא רוצה פונט יותר מדאי "פרום".
מה אתם אומרים? וגם על הצבעים.
תודה.

קבצים מצורפים

• Kerem.jpg
    KB 49.2 · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
יפה מאד , הייתי מקטינה את הטקסט

• הוסף לסימניות
באופן כללי זה מצויין, אולי לנסות להוריד לגמרי את הספר השחור ולהשאיר רק את הוי הכתום שמסמל גם וי (הצלחה) וגם ספר. וכן להחליף את הצבעים של "מתיבתא" ו"כרם מנחם" בדיוק הפוך. מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
מקסים בעיני!
אפשר לסמן וי בכל המשבצות...
אולי באמת כדאי לנסות את ההצעה של AG,
תעלה להתרשמות החבר'ה

אבל אני אוהבת את זה ככה,
והצבעים מצוינים- הלכת עד הקצה המתאים לישיבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1108614:
באופן כללי זה מצויין, אולי לנסות להוריד לגמרי את הספר השחור ולהשאיר רק את הוי הכתום שמסמל גם וי (הצלחה) וגם ספר. וכן להחליף את הצבעים של "מתיבתא" ו"כרם מנחם" בדיוק הפוך. מקווה שהובנתי

הבעיה שאם אני מוריד את הספר השחור אז אין בסיס ללוגו ונראה לי שזה יתן תחושת התפרפרות.

• הוסף לסימניות
1. יש את וי הניצחון
2. תנסה תעלה ונראה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1108645:
1. יש את וי הניצחון
2. תנסה תעלה ונראה

העלתי דוגמא. אורירי מדאי, החברה צריכים מסגרת הם "התאוררו" מספיק בישיבה הקודמת.

קבצים מצורפים

• Kerem.jpg
    KB 37.2 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
כן מדי אורירי , הראשון יותר טוב
אבל יש לי תחושת חנק בראשון , לכן מומלץ להקטיו את הטיפוגרפיה

• הוסף לסימניות
תחזיר את הספר השחור !!!
מאוד מאוד יפה

• הוסף לסימניות
כרם מנחם זה השם, מתיבתא זה התחילית, הלא כן? אז למה הצבעים אומרים אחרת?

• הוסף לסימניות
המילה מתיבתא מתארת בית ספר, השם הוא רק להגדיר ולייחד שאתה מדבר על המתיבתא הזו ולא אחרת, לא כן?
או שלא הבנתי אותך.

• הוסף לסימניות
לא כותבים ישיבת פוניבז' כותבים ישיבת פוניבז'

• הוסף לסימניות
הלוגו מאוד מעניין, והצבעים שלו מיוחדים.
אבל אנ חושבת שיש כמה שאלות "כבדות" שצריך לשאול.
לגבי הסמל -
שים לב שהוא מלא פינות חדות. שפיצים. אפילו היד התומכת - דוקרנית.
כך שדבר ראשון נסה לעדן אותו מאוד, הוא צריך להיות נעים וחם ולא קשוח ודוקר.
(אלא אם כן מדובר במקום שמחזיק את הבחורים מאוד קצר, משערת שזה לא).
לגבי הצורניות והקומפוזיציה -
יש פה חוסר יציבות מסויים, עומס,
ובצד ימין הסמל מאבד את עצמו, המקטע של הספר, שני החלקים של הלהבה-יד
אני חושבת שיש צורך לחשוב שוב איך לבטא את הערכים החשובים ביותר, ואולי לוותר על אלה שפחות או לשלב כך שצורה אחת תבטא מספר ערכים.
הגדרת 4 - לימוד, מסגרת יציבה, תמיכה, התלהבות
ומה שיצא בפועל אלה שני סמלים נפרדים (הספר\מסגרת, והלהבה\יד) שהחיבור ביניהם מאולץ.
(הספר לטעמי מצויין! הייתי מורידה את החלק הימני כולו)
לגבי הטיפוגרפיה אני עוד לא מתייחסת, כי כרגע הקושי הגדול הוא בסמל.

(כל הנכתב מתוך הערכה מקצועית, ומתוך ידיעה שיש לך את הכשרון לשפר בהמון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה