כללי לוגו לישיבה..

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוות דעת..
תודה לכולם..

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 116.5 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
הייתי הולך על 1 ואולי תוסיף עוד חצי עיגול מעל מאותיות ש ו -ע שיהיה כמו לוחות הברית תנסה....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נמבר 1, ממש נמבר 1!

• הוסף לסימניות
ב-1 היו"ד כמעט לא מורגשת, חשבתי שזה חולם שבטעות נמצא על הז' במקום על הו'.

• הוסף לסימניות
1!!!

• הוסף לסימניות
העם עם 1!!!

• הוסף לסימניות
רק אני אהבתי את 3..?;)
אהבתי את השימוש בקצה האות ז' וקצה השער הצמוד אליה, שנראים מאותה משפחה.
זה מראה על מחשבה.

• הוסף לסימניות
1
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה שפר;849009:
רק אני אהבתי את 3..?;)
אהבתי את השימוש בקצה האות ז' וקצה השער הצמוד אליה, שנראים מאותה משפחה.
זה מראה על מחשבה.

במבט שטחי הייתי ג"כ עם 1. וכך ראיתי גם שאר המגיבים.
מצד שני לדעתי בבלנקים ובכל מקום שהלוגו יופיע, אז הקו המעוגל והארוך בצבע החום כהה של מספר שלש משדר את הלוגו יותר והופך אותו לעוצמתי יותר.
כך שבאמת מבחינת רעיון ושילוב אלמנט באותיות מספר אחד ממש יפיפה ומדהים (באמת!...) אבל מצד שידור הלוגו ועוצמתו, מה גם שהוא ממש יפה לדעתי העניה, מספר שלש עדיף...

• הוסף לסימניות
1 באמת נראה מוצלח אבל לא ברור שרשום שם "שערי"... זה נראה שרשום "שער"
ההכי ברור בעיני, זה 3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה