כללי לוגו לי! הידד!

• הוסף לסימניות
ובכן, סופסוף התפניתי לעשות לוגו לעצמי..
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם!
אין שינוי רב בין הלוגואים ובכל זאת אשמח לשמוע האם יש אחד שתופס יותר את העין ונראה טוב יותר מהאחרים.
הלוגו אמור לשדר עיצוב גרפי בכיף ובשמחה. קלילות, ועם זאת שיש על מי לסמוך (מקווה :eek:..)
היו ברוכים!
שבת שלום! :)

קבצים מצורפים

• לוגו.png
    KB 49.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
היי יסכה,
האמת שהדבר הראשון שחשבתי שהלוגו משדר זה חנות למוצרי ילדים ותינוקות, או עיצוב בגדי ילדים......................

בעיני מה שיוצר את זה - זההשילוב של הכתב עם הצבעוניות .

לכאורה, הכי עדיף זה 3, אבל אני לא בטוחה שהוא משדר סטודיו לעיצוב גרפי.

• הוסף לסימניות
הבחירה שלי-2,
או 4.
מס 3 מאד מוצלח-אבל לי זה שידר מעצבת תכשיטים...

• הוסף לסימניות
שמחה וקלילות יש פה, אבל הלוגו לא נראה מספיק מקצועי. (לעניות דעתי)
מומלץ להתחיל על כיוון חדש.

• הוסף לסימניות
מס' 3.

• הוסף לסימניות
לדעתי השילוב של פונט יד כדי לשדר רעננות ושמחה הוא טוב, ובלבד שיש בלוגו גם משהו שישדר את הצד המקצועי. או לפחות לא ישדר הפוך. כעת זה נראה לי לפחות, די מיושן.

לכן הייתי מחליף את הפונט של הטקסט, לפונט נקי יותר. כגון קוליה.
גם את הפונט הצבעוני אולי כדי להחליף לפונט שאמנם רך וזורם אך יותר הרמוני. אולי קנובה.

ואולי פשוט ותרי על טקסט המשנה. ותראי מה יוצא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה