כללי לוגו לי.ק.פ

• הוסף לסימניות
לוגו ל י.ק.פ. - יחידת קבורה פיקודית מס' 157

למעשה, הכנסתי את כל הדרישות של הלקוח, אבל אני לא מרוצה ממה שיצא.
ולכן אני צריכה את עזרתכם - מה אפשר לעשות כאן כדי להגיע לתוצאה מושלמת יותר?

דרישות הלקוח: מגן דוד המשלב את האותיות י.ק.פ והמספר 157. לעגל את המגן דוד - העולם עגול, נר תמיד מעל המגן דוד - נר נשמה, ידיים מסביב העוטפות בחיבה את המערכת. (אם למישהו יש ידיים אחרות וקטוריות, אשמח לקבל, כי את אלה ממש לא אהבתי).

קבצים מצורפים

• יקפ-01.jpg
    KB 188.9 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
לוגו מענין.
הנר למעלה מאד מוסיף.
הידיים לשנות, להקטין ולחפש משהו יותר וקטורי.
לא ברורות האותיות י.ק.פ.
אולי לכתוב אותן במרכז?
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כל כך הרבה אובייקטים מפורטים בלוגו אחד...
הכיוון נחמד אבל הכל נראה מאוד "מאולץ" - האותיות מוכנסות בתוך המגן דוד הקיים במקום לנסו ליצור אותו בעצמן, כנ"ל גם לגבי המספר, הידיים יכולות להצטמצם ליד אחת הרבה פחות מפורטת והנר יכול להיות מינימליסטי בלי כל הצבעים המיותרים.
כרגע, עם כל המאמץ וההשקעה (שניכרת), זה עדיין לא לוגו.

• הוסף לסימניות
מפחיד להגיב לכזה לוגו...
אבל הנה...
יש לי מאגר ידיים שהורדתי מאנשהו. כולם וקטורים. אולי תמצא משהו.
צפה בקובץ המצורף 60679
חוץ מזה לא ברור לי איפה נמצאים המילים והאותיות שהיו אמורים להשתלב במגן דויד. לא התעמקתי אבל ממבט ראשון זה לא נמצא לעין רגילה...

חוץ מזה אין לי מושג מה אמור לשדר לוגו לכזו מטרה... אבל נראה לי שהצבעים מתאימים....

קבצים מצורפים

• ידיים.zip
    KB 347.2 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אני מצפה ללוגו יותר זורם ואחיד
קחי בחשבון שהלוגו יוכל לעמוד בפני עצמו גם בצבע אחד
שרטטתי משהו בסיסי אולי תנסי בכיוון הזה.
בהצלחה

קבצים מצורפים

• יקפ.jpg
    KB 27.4 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה