כללי לוגו -ללימוד עצמי

• הוסף לסימניות
שלום!
על מנת להתמקצע בעניני לוגו, יצרתי לוגו ללקוח דמיוני.

1.
אני מנסה לעמוד על ההעמדות שלו...
אז מה אתם אומרים:
מה ההעמדה הכי נכונה?
למה?
מה לא נכון?

2. היכן לוגו כזה נמצא על הסקלה בין "סקיצה" ל"סופי"?

אשמח להחכים מכל הערה.

אדגיש שוב שזה עבודה תאורטית בלבד.
(וכן, יש חברת שעונים כזאת)

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 22 · צפיות: 10
  • 5.PNG
    KB 8.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מבחינת המילה adi - זה לטעמי כבר די בשלב הסופי.
רק כדאי אולי לסדר את העיגול של ה-a שישב על אותו בסיס כמו הבסיס של שאר האותיות - כרגע הוא גבוה יותר.
(יש גם את העניין השולי הזה ששם באנגלית מתחיל באות גדולה וכאן ה-a קטנה...)

לגבי הפונט העברי - לא מתאים בכלל - זה ממש על סף "סקיצה ראשונית".
כדאי לבחור פונט יותר אלגנטי ובלי שפיצים חדים כמו כאן...
הייתי מנסה את הפונט "פורמולה צר" של פונטביט או משהו בסגנון.

הרבה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קודם כל, אני נהנית מזה שאתה, כמעצב בעל ניסיון, מנסה ללמוד ולהיות טוב יותר למרות ידיעותיך בנושא. בעיני זה אחד הקריטריונים של מעצב טוב. אז - בהצלחה.

לגבי הלוגו - התחלה יפה. בעיני זה עדיין בגדר סקיצה. סקיצה מתקדמת אומנם, אבל סקיצה. אני חושבת שאפשר להתקדם הלאה עם דוג' 2 או 4.
הטיפוגרפיה של שם החברה יפה מאוד, רק כמו שהעירה eden7115 - יש להחליף את האות הראשונה לגדולה.
הפונט של הסלוגן צריך להיות פונט הרבה יותר מינימליסטי ולא מעוטר, שגונב את ההצגה לשם החברה, וגם מידי טו מאצ'.
אבל חוץ משם החברה והסלוגן - אין בלוגו שום דבר. למביט מן הצד אין רמז או הבנה איזו חנות הלוגו הזה מייצג. הסלוגן מגלה לי קצת, ואני יכולה להבין ממנו שמדובר אולי במשהו שקשור לתכשיטים (אני לא יודעת מה התכוונת שהחנות הזו תמכור. אבל אם מדובר בשעונים - כמו החברה שכבר קיימת בשם זה - מה הקשר של הסלוגן?)
חסר איזה סימבול שיעזור להבין במה מדובר (במיוחד כשהשם לא אומר שום דבר).

הרבה הצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים מועלים כאן עבודות לעניין, טובות והכל, אבל יש איזה אבל שהורס. כאן זה הפונט. דווקא ממך, מעמד וטיפוגרף מוכשר מאוד כפי שעולה מהעבודות שלך שמועלות לפה, וגם מהאותיות הלועזיות בלוגו, שמוכיחות את זה, ציפיתי ליותר. הפונט העברי מרגיש לי חינמי (גם אם הוא לא כזה באמת, אני לא מכיר את הפונט) וזול וזה כמובן לא חלק מהבריף של שעוני זהב...
תשנה פונט ולדעתי - 5. יש לך ידי זהב - תנצל אותם!!! הלוגו עצמו זה כבר בסופי! רק הקטע של פונט עיברי וצבע וזה סגור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל 100;1190173:
קודם כל, אני נהנית מזה שאתה, כמעצב בעל ניסיון, מנסה ללמוד ולהיות טוב יותר למרות ידיעותיך בנושא. בעיני זה אחד הקריטריונים של מעצב טוב. אז - בהצלחה.

לגבי הלוגו - התחלה יפה. בעיני זה עדיין בגדר סקיצה. סקיצה מתקדמת אומנם, אבל סקיצה. אני חושבת שאפשר להתקדם הלאה עם דוג' 2 או 4.
הטיפוגרפיה של שם החברה יפה מאוד, רק כמו שהעירה eden7115 - יש להחליף את האות הראשונה לגדולה.
הפונט של הסלוגן צריך להיות פונט הרבה יותר מינימליסטי ולא מעוטר, שגונב את ההצגה לשם החברה, וגם מידי טו מאצ'.
אבל חוץ משם החברה והסלוגן - אין בלוגו שום דבר. למביט מן הצד אין רמז או הבנה איזו חנות הלוגו הזה מייצג. הסלוגן מגלה לי קצת, ואני יכולה להבין ממנו שמדובר אולי במשהו שקשור לתכשיטים (אני לא יודעת מה התכוונת שהחנות הזו תמכור. אבל אם מדובר בשעונים - כמו החברה שכבר קיימת בשם זה - מה הקשר של הסלוגן?)
חסר איזה סימבול שיעזור להבין במה מדובר (במיוחד כשהשם לא אומר שום דבר).

הרבה הצלחה בהמשך!

אני חושב ש A גדולה לא תשתלב בלוגו הספציפי הזה וגם אם כן היא תשנה את כל הפלטפורה. בעניין הריקנות - לדעתי כאן נופלים רוב המעצבים. לוגו חייב להיות מנימליסטי, וזה לא גורע בכלום. הרי לעולם הלוגו לא יהיה לבד. מינימום הסלוגן ובדרך כלל על מודעת פרסום, מוצר, תווית או כל דבר אחר שיש בו את האפשרות להרחיב על מה מדובר.
כל זה - לעניות דעתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosil;1190180:
אני חושב ש A גדולה לא תשתלב בלוגו הספציפי הזה וגם אם כן היא תשנה את כל הפלטפורה. בעניין הריקנות - לדעתי כאן נופלים רוב המעצבים. לוגו חייב להיות מנימליסטי, וזה לא גורע בכלום. הרי לעולם הלוגו לא יהיה לבד. מינימום הסלוגן ובדרך כלל על מודעת פרסום, מוצר, תווית או כל דבר אחר שיש בו את האפשרות להרחיב על מה מדובר.
כל זה - לעניות דעתי

A קטנה זו פשוט טעות, סוג של שגיאה, וזה עלול להראות לא מקצועי. אני חושבת שהיא דווקא יכולה להשתלב מצויין.
בעניין המינימליסטיות - צודק עם זה ששם נופלים רוב המעצבים. הרבה מאוד מהלוגואים לא עוברים בכלל בגלל העמסת יתר. אני בעד לוגו מינימליסטי, אבל מינימליזם לא מתבטא רק בלוגו שכולל את שם החברה + סלוגן בלבד, כי לא כל לוגו יכול להיות נטו עם זה.
לוגו יכול להיות מינימליסטי ונקי גם עם תוספת/סימבול שידגישו יותר את העניין של החנות.
ובלוגו שאליעזר העלה אני חושבת שצריך, כי כרגע הלוגו חסר. אין בו משהו מיוחד שנתפס בעין.
כל זה - לעניות דעתי.

מצרפת 3 לוגואים טובים בעיני שהם מינימליסטים ונקיים, ועם זאת בעלי תוספת עדינה, כדוגמא:
צפה בקובץ המצורף 184609
צפה בקובץ המצורף 184610
צפה בקובץ המצורף 184611

קבצים מצורפים

• tn_779e1a02218c80630d279510daed49c8.png
    KB 16.2 · צפיות: 13
  • tn_822cb5b22e94899548a5b032cf2d8d18.png
    KB 5.3 · צפיות: 13
  • tn_954eb1682fc2bc07d2f5e88e6714ba64.png
    KB 41.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל 100;1190182:
A קטנה זו פשוט טעות, סוג של שגיאה, וזה עלול להראות לא מקצועי.

שלושת הלוגויים שהעלת לא משתמשים עם אות ראשונה גדולה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1190183:
שלושת הלוגויים שהעלת לא משתמשים עם אות ראשונה גדולה...

צודק, לא שמתי לב. יכול להיות שזו סתם מקובעות ישראלית של "כמו שלימדו אותנו בשיעור אנגלית - כך צריך להיות".
אוקיי, חוזרת בי.

• הוסף לסימניות
אות גדולה בראש מילה לא מחוייבת. שנית, זה ויזואל ולא טקסט!!

• הוסף לסימניות
גם לדעתי הADI נראה בסדר לבד הA שהיא קצת גבוהה ואת הכרס שלה אפשר להוריד קצת.

הבעיות עם הכתב העברי (לפעמים הכי כאב ראש איפה לשים את הסלוגן) חוץ מהפונט:
1. ה"טהור" מבצבץ החוצה.
2. טעם אישי הכיתוב באמצע לא נראה לי טוב בעין (נדנדה משהו).
3. לא התחברתי למלבן למטה וקצת מוריד מהיוקרה גם אם המלבן יהיה בצבע כסף.
4. הכי התחברתי אליו אבל צריך פונט יותר מרובע, קצת יותר שמן וקטן יותר.
5. תנועה זו מה עושה וגם הכסף זרוק לו בצד כמו פמוט כסף ישן שזרקו אותו לצד.

ישנם הרבה לוגויים של כלי כסף ותכשיטים שמשתמשים רק בכתב בלי סימבול. יכול להיות שאיזה סימבול יוסיף צריך לראות דוגמא.

• הוסף לסימניות
אולי להוסיף מחוגים בתוך העיגול של ה D, משהו עדין מאוד, אלגנטי דק וישר, לא אוריינטאלי, כך שמצד אחד יש איזכור סימבולי ומצד שני זה עדיין חלק ויוקרתי במקצת

• הוסף לסימניות
הכיוון נחמד
רק צריך לתת לו לשבת יותר טוב וקצת נוכחות

קבצים מצורפים

• adi.jpg
    KB 65.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים!
ובייחוד לרבי אליהו שגם העלה שיפור ללוגו.

החכמתי הרבה, מכל התגובות.

לגבי הפונט העברי, זה די מצחיק,
הזמנתי אותו במחשבה שיתאים ללוגו לתכשיטים. כמובן כלוגו עצמו.
אבל כאן לא התאים לי, ןלכן השתמשתי בו לטקסט המשני...
בחוסר תשומת לב שתפקיד הטקסט הראשי,והנספח, שונה לחלוטין.

לגבי יעוד הלוגו, חשבתי על חברה לתכשיטי כסף. כמו מה שכבר יש, מגנוליה וכד'
לא שעונים.(כמדומני ששעונים צריכים כיון "נקי" יותר, כמו הכיון שהלך אליו רבי אליהו)

• הוסף לסימניות
המשכתי לעבוד (וזה די קשה לעבוד בחינם...)
לטעמי התוצאה מאד נאה.
מ"מ אני עדיין קצת נתקעתי בכרטיס ביקור.
צד אחד שלא יהיה פשוט מדי, מצד שני לא להאפיל על הלוגו.

מה דעתכם החשובה?

קבצים מצורפים

• לוגו אימונים עדי.pdf
    KB 39.7 · צפיות: 21
  • לכידה.PNG
    KB 37.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יפה לך.
עבודה נקיה מאוד (זה היתרון כשמגיעים מעימוד לעיצוב לוגו)
התוספות שהוספת ל-ADI מפחיתות
נסה להכניס אחת מהן לתוך ה-D (וזהו, לא צריך יותר מאחת)
הסלוגן משודרג מאוד.

לגבי הכרטיס -
העיטורים לדעתי לא מתאימים
הייתי לוקחת צללית של תכשיט (תליון עגול, עגיל, פרט משרשרת) ומשתמשת בו כרקע באחד הצדדים או בצד האחורי כולו.
את הפרטים שווה להפריד מהלוגו (כל אחד לצד אחר) זה מוסיף יוקרה לכרטיס.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לאריאלס, העיטורים באמת גרעו מהלוגו. בעיני הוא היה מצויין בלעדיהם.
בסה"כ לא מדובר פה על טקסט נטו , כי רואים שהאותיות עברו עיבוד.
וחוץ מזה, שבהחלט יש לוגואים שבנויים רק מטקסט, אפילו בלי סלוגן נראה לי. והדוג' הקלאסית: זארה.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!

אני גם חושבת שהעיטורים רק גורעים.
(מילא אם הלקוח דורש... אבל מבחירה הייתי מוותרת לחלוטין)

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם!
מרגע לרגע אני מתחכם והולך מהאשכול הזה..
תודה רבה

וזה הסיבוב השלישי, ולטעמי הטוב מכולם.. :)

עבדתי מחדש את האותיות, שניתי פונט הסלוגן.
לגבי שתי האופציות, האופציה השניה יש לה יתרון, שנותנת מקום טוב לטקסט וגם המבנה שלה יותר.מאוזן, בגלל העיגולים בכיוונים מנוגדים. הראשונה יפה אך פחות מאוזנת והטקסט פחות יציב

מאד אודה לכל מי שמגיב וכשם שמודה על העבר כך מבקש על העתיד...

קבצים מצורפים

• לוגו 2.PNG
    KB 38 · צפיות: 11
  • לוגו לאימונים עדי2.pdf
    KB 47.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שהצבעים די חלשים...
הייתי משאירה את הסגול, אבל סגול כהה. יותר יוקרתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1191252:
אני חושבת שהצבעים די חלשים...
הייתי משאירה את הסגול, אבל סגול כהה. יותר יוקרתי.

והצורה עצמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה