כללי לוגו -ללימוד עצמי

• הוסף לסימניות
יפהיפה ממש!
קו נקי, מושלם ומוקפד.
מיוחד!!
ההתלבטות באמת קשה בין הראשון לשני...

את האמת, אני מתלבטת אם זה דווקא הולך לכיוון שעונים, כי עם העיטורים הנוכחיים והסלוגן הזה- אני נעה על ציר תכשיטים-כלי כסף-יודאיקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1191258:
והצורה עצמה?

הצורה יפה דווקא.
משום מה הa עושה את כל הלוגו זול יותר....
נראה לי שאותיות גדולות יותר מתאים למראה יוקרתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל+;1191264:
יפהיפה ממש!
קו נקי, מושלם ומוקפד.
מיוחד!!
ההתלבטות באמת קשה בין הראשון לשני...

את האמת, אני מתלבטת אם זה דווקא הולך לכיוון שעונים, כי עם העיטורים הנוכחיים והסלוגן הזה- אני נעה על ציר תכשיטים-כלי כסף-יודאיקה.

אני שמח, כי אכן לא התכוונתי לשעונים, אלא לחנות תכשיטי כסף.

• הוסף לסימניות
תנסה את העיטור להוציא בחלק העליון הפנימי של ה-D

• הוסף לסימניות
לא שאני מתיימר להיות לוגואיסט, אבל בעיני הגירסה במודעה #14 יפה מאוד, עם העיטורים, בפרט שזה משתלב יפה עם הנקודה שעל ה-I כך שזה לא נראה מאולץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה