כללי לוגו למאפרת אשמח לחוות דעת...

• הוסף לסימניות
attachment.php

קבצים מצורפים

• thilas.png
    KB 151 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
1.

• הוסף לסימניות
הפונט הראשון scriptina כבר מוצה,
השני לא מעוצב מספיק ומגושם בשביל קוסמטיקאית.
הצבעים יפים!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהבתי את 3 אבל משהו בלוגו מזכיר צלמת. הייתי עובדת על זה עוד טיפה. ואולי גם 2.
אגב, לא קוראים לה תהילה? כלומר tehila?

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש לך טעות בשם (גם בשם הפרטי וגם במשפחה), לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה127;1097117:
נראה לי שיש לך טעות בשם (גם בשם הפרטי וגם במשפחה), לא?

המממממממ לא עד כדי כך...
החלפתי באמת את הhe
תודה...

• הוסף לסימניות
ה3 יפה! יש עוד מה לעבוד...
1,2 - המברשת שם היתה נראית לי בהתחלה רמקול.

• הוסף לסימניות
1- הפונט לא ממש קריא. כשאת בוחרת מאפרת את רוצה להיות ברורה עם השם שלה.
2- טוב. המברשת בצד ימין תראה כסימן קריאה [כיוון קריאה אנגלית] אולי תעמידי אותה הפוך כשהשערות כלפי מטה.
3- הפונט מעט מגושם לא משדר מאד נשיות. הצלליות טובות.
4- לללאאאאאאא.אל תלכי על זה.

טובה קטנה.אל תעשי שימוש במשפט כשיופי ואומנות נפגשים זה מעלה גרההה.

עשית עבודה יפה.תצליחי.

• הוסף לסימניות
2! מקסים

• הוסף לסימניות
הלוגו הראשון יפה. המברשת מיותרת.
כדאי להוסיף את שמה בעברית אולי בשורת הסלוגן , כך זה יהיה קליט יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה