כללי לוגו למאפרת

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
בהמשך לאשכול הזה אודות עיצוב לוגו למאפרת, אני מעלה כאן סקיצה נוספת, אשמח לחוות דעת :)
תודה רבה ל @גולדי שטינמץ על העזרה.

לוגו למאפרת.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אישית התחברתי יותר לאנגלית
והלוגו מהמם! באמת יש יותר מדי אלמנטים...

• הוסף לסימניות
צודקת,
אך הפונט הנוכחי מראה על מקצועיות, למרות שהזרימה יותר ידידותית ונעימה לעין,
מצד שני הכיתוב באנגלית תמיד יהיה יותר מפוצץ ומדליק, אך מעט פסה.
בקיצור- צריך לעבוד על זה טוב טוב למרות שזה כבר מהמם...

• הוסף לסימניות
אז לאור התגובות האחרונות, ללכת על פונט באנגלית? כי הלקוחה כבר משתמשת באנגלית לשם שלה.
(אני לא יודעת מה יש בשפה הזו שכולם משתמשים בה.)

• הוסף לסימניות
לוגו למאפרת.jpg

• הוסף לסימניות
יותר התחברתי לאנגלית.
בשעתו ניסית לעשות משהו עם עין, היא יותר מתעסקת עם זה? זוכרת שרצית להדגיש את זה.
(כי א"כ את יכולה לעשות את המייקאפ בתור האישון עם הקו מתחת וכו'.., באיזה שהיא דרך)
בכל אופן הלוגו הזה. גם נראה לי מעולה. בנוי טוב, נקי ונעים לעין. משהו לגבי המרווח באייקונים נראה לי מוזר, אולי בגלל המרווחים ביניהם למטה, לא יודעת.
כנ"ל המרווחים באותיות כמו בין ה- R ל- A

• הוסף לסימניות
מיוחד!
הסקיצה בלי האודם נראה לי חוסר שיוויו משקל. או שהקומפוזיציה לא טובה.
ממש אהבתי את השדרוג שהוצע אבל נראה לי מספיק החיבור של האלמנטים
ולכן כן לשנות את הצבעים למה שזה במציאות...
המון הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
לוגו למאפרת.jpg ועכשיו?

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב, אהבתי את שני הגוונים (לעומת הרבה גוונים)
הפונט העברי נוקשה ומרובע קצת לעומת הרכות המתבקשת, כדאי לנסות עוד אופציה לפונט יותר רך/ דק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי התמונה האחרונה שהעלת:
1) הייתי מוסיפה קו שחור מסביב לסומק (לעיגול) כי רק הוא לא מחובר לפס מתחת וזה מפריע מאד בעין
2) הטקסט למטה (מאפרת מקצועית) לא ממורכז
3) לא אהבתי את הטשטוש באייקונים בחלק הוורוד, תעשי חד
4) האנגלית יותר טוב לעין
5) לגבי המברשת שהשערות יהיו בוורד, זה לא נראה יפה שזה גוש שחור והוא בורח קצת ממאחרים מהסיבה הזאת.
6) הקו המעוגל היה יותר טוב לפי דעתי, זה לא מראה על חוסר יציבות, זה מראה על זרימה.

• הוסף לסימניות
Untitled-1.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה