כללי לוגו למאפרת

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד בונה.
תודה!

נ.ב.
האם פרופיל אשה זה לא צנוע?

קבצים מצורפים

• logo2.jpg
    KB 104 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יש סיכוי
אבל הרעיון גאוני

• הוסף לסימניות
יפיפה, הייתי הולכת על הראשון, או על האחרון - בלי העלים הירוקים.

• הוסף לסימניות
4 או 3
בעל נוכחות אמינות ויוקרה
מדהים

• הוסף לסימניות
3 מקסים

• הוסף לסימניות
באמת רעיון גאוני! ביצוע מדהים!
גם אני הייתי הולכת על הרביעי.

• הוסף לסימניות
4. מדהים.

• הוסף לסימניות
רעיון מדהים, הרביעי כמובן

• הוסף לסימניות
4 ביצוע מרשים

• הוסף לסימניות
מאד יפה. חסר לכתב נוחכות. הייתי עושה אותו בולד או מחליפה לפונט יותר יציב

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
גם אני הכי אוהבת את 4...
מבינים שהצבע סגול זה בגלל שקוראים לה לילך?

• הוסף לסימניות
4. מדהים. אהבתי את השילוב.
אבל בלי העלים אני חושבת.
אגב, הסגול שהשתמשת הוא לא סגול לילך.

• הוסף לסימניות
אני יודעת, אבל סגול לילך הוא עדין יותר, ורציתי משהו עם נוכחות.

• הוסף לסימניות
הלקוחה מעדיפה ללא השם משפחה, ובמקום זאת את השם השני שלה, והיא ביקשה ממני לשלב כתב script. אמרתי לה שזה יהיה מקושקש מדי, אבל בכל זאת היא רוצה לראות.
אשמח לחוו"ד המקצועית שלכם.
תודה.

קבצים מצורפים

• logo3.jpg
    KB 129.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
1 רעיון וביצוע 10.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה