כללי לוגו למדרשת ערב לנערות

• הוסף לסימניות
2 סקיצות למדרשת ערב ל"נערות בסיכוי".
הלקוחה אהבה מאוד את הלוגו השני- צעיר, אישי ואוהב. ואני ממשיכה איתו.
אשמח לקבל הארות והערות לשיפור...
תודה!

קבצים מצורפים

• לוגואים מדרשה.jpg
    לוגואים מדרשה.jpg
    KB 72 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
1 בוגר יותר
אך המסגרת פחות מתאימה נסי עוד אופציות של מיסגור

• הוסף לסימניות
2!
יותר נשי, ויותר עדין!
וכמובן גם נתת בו את הלב (תרתי משמע;))

• הוסף לסימניות
2 קצת יותר מיושן (הפונט, הצבעים)
עם זאת מבטא יותר את הנושא
אולי פונט כתב יד חדשני יותר יתן מראה יותר עדכני.
הייתי מחליפה צבעים שישדרו תקווה ואור

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;2162480:
2 סקיצות למדרשת ערב ל"נערות בסיכוי".
הלקוחה אהבה מאוד את הלוגו השני- צעיר, אישי ואוהב. ואני ממשיכה איתו.
אשמח לקבל הארות והערות לשיפור...
תודה!

יפה מאוד שרה חיה!:)

הלוגו מאוד נעים לעין.
אם את חושבת ללכת על הלוגו השני- יש לי כמה הארות [מראות עיני... קחי מזה רק מה שנכון לך]:

הלוגו צריך להיות נקי כמה שיותר.

לא הייתי משלבת גרדיאנטים בלוגו.

[בכלל אני תמיד בודקת את הלוגו קודם כל בשחור לבן ורק אח"כ מוסיפה לו צבע.]

אם את מעוניינת לתת לב בתוך לב הייתי בודקת אופציה של צביעת הקו של האות [הלב] בצבע ללא מילוי וכך הלוגו יהיה מואר יותר.

אני בעד כמה שפחות אלמנטים בלוגו.

ההמלצה שלי- להוריד את הפנס, ואם הוא ממש הכרחי בעינייך תיצרי משהו מינימליסטי, [אולי כעין צללית של מנורה]

עוד נקודה חשובה- ללוגו צריכה להיות ניראות טובה גם כשהוא קטן, בסביבות ה-3 cm, ואז תראי אם הוא נראה טוב גם בקטן ולא נסתם או "נעלם" או "מתקשקש"... הוא חייב להיות קריא וברור דיו.

מקווה שעזרתי, ותמשיכי לעשות חייל!:)

__

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההא/ערות!
קצת קשה לוותר על הפונט הזה, זה בדיוק מה שהלקוחה חיפשה, בעזרת ה' אמצא תחליף טוב יותר.
ואורית המקסימה תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה