כללי לוגו למותג חדש לבגדי גברים

• הוסף לסימניות
נעשה בלחץ אטום - החליפות בסין מחכות לטיקט.. :mad:

אז ככה, מדובר במותג חדש יוקרתי לבגדי גברים, כרגע מתחיל בחליפות אבל הצפי זה להרחיב את המותג לחולצות וכו', לפתוח חנות וכו'.

הסלוגן - עוד לא סגור (אשמח לרעיונות, חשוב לי שיבינו שזה הלבשה, ומצד שני שיתקשר ל"דאבל".. אולי מישהו יביא הברקה?)

אשמח לשמוע חוו"ד מחכימה על הלוגואים המצו"ב, בעיקרון אני אמורה להכין עוד סקיצה. אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על אלו, כמו"כ אשמח לשמוע חוו"ד על שילוב הצבעים. האם להשתמש רק בשחור וזהב או כדאי למתג אותם גם עם קצת טורקיז, שונה ומרענן (-לדעתי)

תודה!

קבצים מצורפים

• סקיצה 1-02.jpg
    KB 114.3 · צפיות: 17
  • סקיצה 2-03.jpg
    KB 131.8 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
הטורקיז בהחלט מרענן.
הזהב אאוט.

איזה אותיות כיפיות יש במילה DOUBLE, יש המון מה לעשות איתן.

• הוסף לסימניות
שיחקת אותה-ודאי לא בא בחשבון.
לכי על כיוון יוקרתי יותר, זה לא משדר את זה.

• הוסף לסימניות
נעמה - מה את אומרת באופן כללי על הלוגו, בלי קשר לצבעים? על איזה כיוון יותר ללכת, איפה לשפץ? אשמח להרחבה!

• הוסף לסימניות
אגב, הזהב הוא לפי בקשת הלקוח ("חשבתי על צבעים שאני רוצה, שחור וזהב!! יוקרתי!!" :) :) :) )

למרות שהודעתי לו מראש, שאני לא מתחייבת להשתמש בצבעים שהוא בחר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;663193:
נעמה - מה את אומרת באופן כללי על הלוגו, בלי קשר לצבעים? על איזה כיוון יותר ללכת, איפה לשפץ? אשמח להרחבה!

הראשון הולך לכיוון מעניין, הייתי ממשיכה משם.
ובבקשה לא שחור וזהב...
אגב, זה הולך להדפסה או לרקמה?

• הוסף לסימניות
לא שחור וזהב אפילו בשילוב עם טורקיז? זה בא טוב יותר על לבן, לדעתך? (הזהב והטורקיז)
זה הולך גם לריקמה ולהדפסה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את התחתון וצריך שגברים יאהבו את זה..
אולי סלוגן דאבל..איך שלא יהיה!

• הוסף לסימניות
העליון מהמם וחדשני. אגב, אהבתי את הטורקיז, יש בו משהו חי ומושך.

• הוסף לסימניות
העליון ממש יפה!

• הוסף לסימניות
כיוון מחשבה, שימי לב שהאות B מורכבת מ דאבל D, תנסי ליצור מזה משהו שקשור לנושא.
לגבי הטורקיז, לפי קהל היעד הייתי מחליטה.

• הוסף לסימניות
דאבל- איכות כפולה ומעוצבת
דאבל- כשאיכות ועיצוב נפגשים.
השם דאבל מביע חבל שלא לשדר את זה בסלוגן

• הוסף לסימניות
עיצוב באיכות מוקפדת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה