כללי לוגו למחנה שבת

• הוסף לסימניות
אוקיי,חוץ מהפונטים - מה עוד דורש שידרוג...??
מיועד למחנה שבת של בנות תיכון :)

קבצים מצורפים

• לוגון2.jpg
    KB 56.1 · צפיות: 85
  • הוסף לסימניות
הפונטים לא צריכים שום שדרוג (אולי רק הקטן למטה)

• הוסף לסימניות
אני רגילה שמעירים לי תמיד על הפונטים...:eek:

• הוסף לסימניות
מה זה מחנה שבת? אם אני מבין נכון, אז להבות של קומזיץ לא שייכות פה, אמנם למחנה כן אבל לא לאוירת חותם השבת.
בכל מקרה זה יפיפה

• הוסף לסימניות
מעולה..
בגלל הצבע המילה 'חותם' לא כ"כ קריאה, אולי כדאי לנסות לשחק עם הגוונים של הצהוב הזה.

• הוסף לסימניות
נורא אהבתי...
אבל אם הרעיון של השבת זה משהו שקשור לחותם. אולי יהיה חשוב להם שהלוגו יהיה בסגנון של חותמת או משהו דומה. כרגע הלוגו מאוד מתאים לשבת ומאוד מתאים למחנה של בנות (אפילו יותר מידי מתאים) אבל חסר לי החותמת...

• הוסף לסימניות
הלהבות אמורות לסמל את נרות השבת..לא מדורה............
בהתחלה עשיתי לוגו עם חותמת - אבל לא אהבו...היה מידי קר...
אז הלכתי על המילה 'שבת' ולאו דוקא על ה'חותם'...החותם בסוף ישאר לבנות :)

• הוסף לסימניות
לדעתי- מצוין! ולא חייבים הדגיש דווקא חותם.

• הוסף לסימניות
פש........איזה תיכון...
מאד יפה!
גם הפונטים!
(מה יש לך נגדם?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה