כללי לוגו למטפחות-המשך

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בהמשך לדיון http://www.prog.co.il/showthread.php?t=133098&highlight=מטפחות

העליתי תיקון לחו"ד נוספת הן בצבעים והן בסגנון,
הלוגו מתאים למטפחות לנשים חרדיות , לא סגנון זרוק ולא המוני, מטפחות בתפירה מיוחדת משולבים עם פרחים, פנינים, סרטים וכו' בטעם מעודן ומיוחד..
אשמח מאוד לשמוע חו"ד לתיקון והתייחסות מבחינת הצבעים והפונטים, מה משדר יותר את הסגנון הנ"ל.
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• 3.png
    KB 249.3 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
הראשון יפה מאד!

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
בעיני הלוגו עם גווני החום הרבה יותר מרשים ויוקרתי,
הצבעוני נראה לי כמין צעצוע. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי הסרט קצת ילדותי.

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד, אני חושב שהראשון יותר טוב, אני עדיין לא אוהב את פונט של OD, אבל אולי בישראל היא מסוגנן.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה פה לוגו...
אלא כיתוב על עיגול מעוטר

תעבדי יותר על טיפוגרפיה
ואם את ממש חייבת להכניס את הסרט והתחרה אז בהרבה יותר עדין
ושישבו על האותיות לא סתם מסגרת

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ושישבו על האותיות לא סתם מסגרת

בהצלחה.[/QUOTE]

למה כוונתך?

• הוסף לסימניות
שתשלבי אותם על האותיות עצמן
ובכלל עדיף לתת מהן ממש רק תזכורת קלה.

• הוסף לסימניות
מתנצלת שמעלה משהו-פשוט להדגים את הענין של משחק עם האותיות.
זה רק לרעיון קשקשתי בכמה דקות....

בהצלחה!!!

קבצים מצורפים

• מטפחות.JPG
    KB 28.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
הסברתי ללקוחה את העניין היא אמרה שהיא מעדיפה מעין סמל שהיה מושך ומעניין מאשר לוגו סתמי, אפשרי?

• הוסף לסימניות
תנסי כיוון אחר של תחרה, אולי משהו ישר ולא עגול.
זה כמו שכבר אמרו פה, מצלצל קצת ילדותי (בלי לזלזל ביופי שלו.)

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש עם תחרה, וללכת על צבעים בגוון החום-בז או הסגול, נראה לי שכדאי להוציא את האותיות מהעיגול, לשים פס תחרה מתחת או לשלב משהו אחר עם תחרה, לבחור פונט פחות מוכר (את יכולה להוסיף עיטור לפונט עצמו ולאו דווקא פונט שמגיע כך) ויותר עם נוכחות, להשתדל להתאים את הטקסט "מטפחות יוקרה" ללוגו, שלא יראה תלוש.

כרגע הלוגו לא נראה כ"כ לוגו וחבל כדאי לנסות לשדרג.

מקווה שעזרתי. הנה קישור לאתר עם 1000 פונטים חינמיים http://www.1001freefonts.com/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה