כללי לוגו למטפחות

• הוסף לסימניות
מדובר במטפחות מושקעות מאד עם שילובי אבנים, פרוות ואפליקציות בעבודת יד, יותר ממאה דגמים שונים.
הייתי שמחה לשמוע חוו"ד לגבי הלוגואים המצורפים, מי הכי מתאים,
וכן לגבי המסגרות שמופיעות בהמשך, שבהן היא משתמשת ע"מ להראות ללקוחות את כל הדגמים הקיימים.
לגבי הצבעים הייתי חייבת להשתמש דוקא באלו כיוון שאלו הצבעים של הקופסאות שבתוכן היא מוכרת את המטפחות.

קבצים מצורפים

• חיה.jpg
    KB 421.4 · צפיות: 20
  • דגם-1.jpg
    3.7 MB · צפיות: 13
  • דגם-3.jpg
    3.7 MB · צפיות: 20
  • דגם-2.jpg
    3.5 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לוגו אחד מהמם לפי דעתי...בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
קודם כל - יפהפה!!!
משכנע מאוד, עושה רושם מקצועי, הייתי קונה...
בקשר ללוגו - לדעת 1/2/3 - הם כולם טובים.
בקשר למסגרות - הרעיון יפה, המיקום של הלוגו נקי ומכובד, האם המסגרת לא עבה מידי? נראה לי שהיא לוקחת את העין והבמה מהמטפחות עצמן, שנראות, אגב, יפה מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;922183:
קודם כל - יפהפה!!!
משכנע מאוד, עושה רושם מקצועי, הייתי קונה...
בקשר ללוגו - לדעת 1/2/3 - הם כולם טובים.
בקשר למסגרות - הרעיון יפה, המיקום של הלוגו נקי ומכובד, האם המסגרת לא עבה מידי? נראה לי שהיא לוקחת את העין והבמה מהמטפחות עצמן, שנראות, אגב, יפה מאוד

תודה רבה! לגבי המסגרת- זו דרישת הלקוחה...

• הוסף לסימניות
1!!!!! יפיפה!!! יוקרתי, נהדר...

• הוסף לסימניות
לדעתי הלוגו מס' 5 הוא הכי,
והמסגרות קצת מדי עבות אולי?!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי את 5.
איך יהיה אפשר להשתמש ב-1 למשל בפינת המסגרות האלה?

• הוסף לסימניות
היא מוכרת מטפחות מוכנות?או מעצבת אותם ידנית אישי לכל אחת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;922344:
גם אני אהבתי את 5.
איך יהיה אפשר להשתמש ב-1 למשל בפינת המסגרות האלה?

במסגרות הלוגו אמור להופיע כמו שהוא מופיע עכשיו, לדעתי זה יראה קצת מצועצע להוסיף את הלוגואים המעוטרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;922358:
היא מוכרת מטפחות מוכנות?או מעצבת אותם ידנית אישי לכל אחת?

יש לה גם מטפחות מוכנות, כ100 דגמים שונים שהיא עיצבה לשבת וליום יום, וגם מעצבת אישי בהתאם לבגד מסויים ואפילו לארועים וכדו'. (ושמעתי ממנה קטע על שכנה שלה שמסרה את הפאה שלה לסירוק לפני חתונה של אחותה/אחיה ו"הלכה" לה שם הפיאה,לא ברור לי איך בדיוק, היא באה אליה בדמעות. בקיצור, היא עיצבה לה מטפחת תואמת לשמלה בחינם, והשכנה ובעלה כ"כ התלהבו שהיא פשוט הלכה עם זה לחתונה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה