כללי לוגו למטפלת באייפק

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבו דעתכם/ן !!
תודה

קבצים מצורפים

• neomi-04.png
    KB 20.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מה זה אייפק בקצרה? ולאיזה קהל יעד זה מכוון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1091108:
מה זה אייפק בקצרה? ולאיזה קהל יעד זה מכוון?

כדברי הלקוחה:

שיטה אייפק, המבוססת על עקרונות הרפואה הסינית מאפשרת טיפול יסודי במגוון של קשיים, ביניהם:
אלרגיות (ע"י ביטולן!), בעיות עיכול, בעיות עור, אסתמה, נזלות ועיטושים, יתר כולסטרול, יתר לחץ דם, כאבי ראש/מיגרנות, בעיות חיסוניות, פטריות, הפרעות קשב וריכוז, קשיים רגשיים כחרדה, דיכאון, ועוד

קהל יעד - חרדי (כל הגילאים..)

• הוסף לסימניות
לא התחברתי לפונט.
נראה מיושן מידי.

• הוסף לסימניות
איזה פונט?
טוב אין לי הרבה ברירה, הפונטים שלי חינמיים
יש לך הצעה למשהו אחר? תודה

• הוסף לסימניות
הסימבול הימני מאד יפה. הפונטים זוועה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל, הסימבול הימני מתחבר לשילוב, עם מבט למעלה וכו'.
הפונטים - כבר כתבו. (אם יש לך אפשרות, תשקיעי ותרכשי. זו השקעה משתלמת)
ולמה המשחק בגוונים בטקסט?

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, אם את כבר יוצאת לשוק ועושה עבודות, את צריכה שיהיה לך במלאי פונטים קנויים...
כי מבחינת קומפוזיציה של הלוגו הוא נראה טוב אבל אי אפשר להתרשם ממנו כשהוא עם הפונטים האלו...

• הוסף לסימניות
האם אין לאייפק סימבול קבוע/מוכר? נראה לי שכן, תבדקי את העניין.
וכן לגבי הצבעוניות. איך זה מביע רפואה? בריאות? זה נראה לי חנות ענטיקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;1091289:
האם אין לאייפק סימבול קבוע/מוכר? נראה לי שכן, תבדקי את העניין.
וכן לגבי הצבעוניות. איך זה מביע רפואה? בריאות? זה נראה לי חנות ענטיקות.

אכן יש. ואז? אני אמורה לשלב אותו...?
לגבי השאלה השניה שלך את צודקת בהחלט! הבעיה שקשה לי מאוד לתאר את הטיפול הזה בגרפיקה - ואם יש לך רעיון, אדרבה
סתם בחרתי משהו מופשט :confused:

קבצים מצורפים

• 23716c9.jpg
    KB 6.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לגבי הפונט את יכולה למצוא פונט שיתאים יותר (גם חינמי) הוא צריך להיות בקו חלק , חד וחזק.

• הוסף לסימניות
לגבי הסמל. תבדקי מה הנוהל שם באייפק אם חייבים/אסורים להציג אותו או לשנות אותו אולי יש בעיה "לגעת" בו. אם לא הייתי מציע לבנות משהו שמזכיר, אם לא זה בדיוק.
ולגבי הצבעוניות. תחפשי מאמרים בנושא תורת הצבע ומה מתאים למה.
לגבי פונטים יש אתר עם מליוני פונטים לועזיים חינמיים ויפים. www.dafont.com
www.fontsquirrel.com
בהצלחה!!
ואגב אני ממליצה בחום על טיפולי אייפק - מניסיון!!!

• הוסף לסימניות
שזה נוגע לרפואה וקוסמטיקה ההמלצה שלי היא ללכת על קווים נקיים וחלקים (למשל פונט שהוא דק אבל חד) עם צבעים בהירים (ורוד בהיר תכלת בהיר) שנותנים תחושת מקצועיות, (שלרוב היא הדבר הכי חשוב בטיפולים כאלו) הלוגו הזה יותר בכיוון של איזו מסעדה סינית.. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא אהבתי שהקווים של הפונט לא חלקים. הייתי הולכת על פונט יותר "יציב". גם בעברית..

דבר נוסף, אני לא בטוחה כמה הלוגו והצבעים משדרים רפואה וטיפול, אני חשבתי שזה משהו שקשור למחשבים, ראיית חשבון או משהו בסגנון...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההארות
מה דעתכם על כיוון כזה?
אשמח לשמוע...

קבצים מצורפים

• another_Business Card 1.png
    KB 4.8 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• another.pdf
    KB 74.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
הי זה כ"כ גרוע...? :(

• הוסף לסימניות
יפה! אבל סתמי, לא משדר לי רפואה. גם הקודם לא.
אולי בלי הריבוע מתחת. ותנסי לשחק עם העלים...
הפונט התחתון ממש יפה! איזה פונט זה?

• הוסף לסימניות
שאלה סתמית, היא עובדת רק על איפק? היא לא משלבת עוד דרכי רפואה? היא לא מתכננת ללמוד עוד משהו.
כי לפי מה שאני מכירה מטפלות באיפק יודעות עוד דברים ואולי חבל לנעול את הלוגו על משהו אחד, אולי עדיף לעשות משהו כללי??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yiskaaryeh;1092658:
יפה! אבל סתמי, לא משדר לי רפואה. גם הקודם לא.
אולי בלי הריבוע מתחת. ותנסי לשחק עם העלים...
הפונט התחתון ממש יפה! איזה פונט זה?

Kaushan Script

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה