כללי לוגו למטפלת רגשית | חו"ד

• הוסף לסימניות
הנקודה המרכזית המבדלת את הקליניקה מאחרות בשוק, היא טיפול בחיק הטבע, במושב, שיוכל להימשך גם על פני כמה ימים רצופים, ויאפשר טיפול אפקטיבי וממוקד באווירה מנותקת, שלווה ורגועה. (ולכן גם הסלוגן)
הלקוחה רצתה מאד לשלב אלמנט של ציפור, בחרנו ללכת על גוזל- גם כי מדובר באלמנט נדוש פחות, וגם כדי להעביר תחושה של חיבוק, טיפול ממוקד, והקן המשפחתי- כאשר הטיפול פונה גם לזוגות, למשפחות, וליחידים.
ניסינו בתחילה ללכת על קו יותר מינימליסטי אבל הלקוחה רצתה כיוון שמרני יותר עם אלמנטים ברורים.
אלו כמובן עדיין סקיצות, אבל אשמח לקבל חוות דעת לגבי הכיוון- האם מעביר את התחושה, והארות לשיפור.
ברוח טובה 3.jpg

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
לדעתי השני מוצלח יותר- הציפור נראית לעין (לעומת הראשון שבו הציפור ממש נבלע וכמעט לא שמים לב אליו)
וגם הריווח באותיות יותר נקי, קריא ומאיר עיניים

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
בעיני הציפור מיותרת. מידי הרבה אלמנטים ציוריים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
בעיני הציפור מיותרת. מידי הרבה אלמנטים ציוריים.

מסכימה,
אבל כפי שאמרתי זו בקשה של הלקוחה,
אחשוב עוד איך לעבד את זה בצורה שזה ישתלב הכי נקי שאפשר.

• הוסף לסימניות
באמת הרבה אלמנטים, אך אם הלרוחה רוצה את כולם, אז יש לך אופציה אולי מעל גזע העץ לשלב איזה אלמנט מינימלי של קן בקו מתאים וזורם עם האיור של הגזע, ושם תניחי את הציפור ומסביב 3-5 עלים כמו צמרת רחבה ונמוכה כדי שלא יהיה סיפור שלם אלא סמל בלבד, כך תקבלי את העץ עם הציפור והקן העוטף והחמים בלי להתפזר יותר מידי.

• הוסף לסימניות
בעיני, הלוגו בלאגן.

מה דעתך על ענף אחד לאורך הלוגו, מילות הלוגו יהיו הקן והציפור תשב מעל האותיות? תבדקי אופציה כזו.

• הוסף לסימניות
אהבתי את "בטבע שלי" אבל לעזור לך קצת מפריע לי... הייתי שמה משהו איתך- להתקדם איתך או משהו בסגנון... זה נותן תחושת עליונות. אני טועה?
הלוגו מדהים בעיני. אולי כדאי להוריד את הגרדיאנט בעלים בעץ? יתן יותר אחידות בצבעים

• הוסף לסימניות
הכיוון מאוד יפה
אולי הפונט קצת כבד וזה מה שמפריע
תנסי להקליל אותו קצת...
אבל העבודה מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
יפה, כיון טוב.
חשוב לכבד את דעת הלקוחה!
זה נכון, אבל לא במחיר פגיעה במוניטין.

עמיתה נהדרת לימדה אותי פעם איך 'עושים' את זה:
עושים 3-4 סקיצות. אחת (זו שאת רוצה שהלקוחה תבחר) - ברמת גבוהה, כמעט גמור, עם תיקונים כאלו שהלקוח בטוח יגיד לך (ואת מתכננת, כמובן, מראש, שכך יהיה)
ועוד כמה לוגואים קיטשיים, דפוקים, לא לעניין.
הלקוח "כאילו" בחר, ו"כאילו" נתן תיקונים.

ואם את מגבילה את מספר סבבי התיקונים שלך, זה בכלל יוצא לך טוב...

• הוסף לסימניות
זה נכון, אבל לא במחיר פגיעה במוניטין.

עמיתה נהדרת לימדה אותי פעם איך 'עושים' את זה:
עושים 3-4 סקיצות. אחת (זו שאת רוצה שהלקוחה תבחר) - ברמת גבוהה, כמעט גמור, עם תיקונים כאלו שהלקוח בטוח יגיד לך (ואת מתכננת, כמובן, מראש, שכך יהיה)
ועוד כמה לוגואים קיטשיים, דפוקים, לא לעניין.
הלקוח "כאילו" בחר, ו"כאילו" נתן תיקונים.

ואם את מגבילה את מספר סבבי התיקונים שלך, זה בכלל יוצא לך טוב...

רק אדייק - הנקודה היא לא פגיעה במוניטין, אלא פגיעה באיכות העבודה (פגיעה בלקוח למעשה)

• הוסף לסימניות
זה גם וגם.

כי אם הלקוחה תהיה מרוצה מקיטש והיא תספר לכל העולם שגיננדה קלוצרוביץ עשתה לה את הלוגו ה'מהמם' וה'יחודי', זה יפגע מאד במוניטין של גיננדה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את "בטבע שלי" אבל לעזור לך קצת מפריע לי... הייתי שמה משהו איתך- להתקדם איתך או משהו בסגנון... זה נותן תחושת עליונות. אני טועה?

מסכימה עם כל המעירים לגבי הנוסח "לעזור לך".
הסלוגן בעז"ה ישתנה קצת

• הוסף לסימניות
אותי העץ לוקח ממש לטבע ולא לטיפול רגשי בטבע ביחוד שהצבעים הם אותנטיים לטבע.
אולי תנסי לעשות צבעים עדינים ומרגיעים יותר.
(למרות שהטיפולים נערכים בטבע סוף כל סוף, הקטגוריה אליה משתייך הלוגו היא טיפול רגשי ולא גני טבע .)

בנושא ריבוי האלמנטים, הלקוחה מעדיפה הרבה אלמנטים או שהיא פשוט רוצה ציפור בתוך האותיות מה שיוצר ריבוי? אם כך-
אל תבהלי, את יכולה לנסות לותר על העץ, הלוגו יכול להיות מרשים ככה רק עם הציפור. כמובן אחרי ליטוש שהציפור תשב טוב ותיצור חלל יפה.

• הוסף לסימניות
הי,
הלוגו ממש נעים לעין.
רק מה, כבר כתבו לפני הוא קצת כבד עקב ריבוי אלמנטים
עומדת בפניך משימה קשה
אבל תנסי לפשט אותו ולצמצם אותו, יחד עם הציפור
כי הלקוחה תמיד צודקת!

• הוסף לסימניות
להוריד את הקוצים של העץ שיהיה רק גזע אחד. לרווח קצת. אם תסתכלו על "רק הקטע הזה" זה נראה מאיים קצת.
בלי ציפור, ממש מיותר. לטעמי.
טיפה פחות עלים, עלים יותר גדולים - יותר רוח בין המילים לעץ.
ולישב את המשפט השני שלא יצא כל כך מהגריד

• הוסף לסימניות
להוריד את הקוצים של העץ שיהיה רק גזע אחד. לרווח קצת. אם תסתכלו על "רק הקטע הזה" זה נראה מאיים קצת.

דווקא לי הגזע בצורתו הנוכחית העלה, בנוסף, אסוסיאציה של דרך סלולה, כשהמסר הזה גם התאים לי לכאן

• הוסף לסימניות
נסי לשלב ציפור עפה, היא בד"כ יותר מינימליסטית ונותנת תחושת שחרור.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים! עזרתם לי.
מצרפת 3 כיוונים שונים; אישית, התחברתי ל-1 א', אבל אשמח לחוות דעת עם איזה מהם כדאי להתקדם, או איזה אלמנטים מביניהם לשלב לכדי לוגו אחד.
שימו לב גם לשינוי בסלוגנים.

ברוח טובה 4.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה