כללי לוגו למיץ רימונים, אשמח מאד לשמוע תגובות!

• הוסף לסימניות
חשובה לי חוות דעתכם
לוגו המיועד לסוג עסק קטן המוכר מיץ רימונים
רוצה לשדר פשטות (משק) ולא מידי עיסקי-אך מקצועי

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 51.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בס"ד

קווים נקיים, יפה ועדין.
אבל בתור לוגו למשקה הייתי נותנת קצת עסיסיות , קצת מיץ...
אולי תוסיפי איזה גרעינים עסיסיים ניתזים לצדדים.

• הוסף לסימניות
הרימון חמוד מאד, הייתי מחליפה את הפונט של המשק...

• הוסף לסימניות
התחלה נחמדה, אך קצת מדי ציורי ללוגו, וכן הפונט לא מתאים (נראה מתאים יותר לקפה שחור).
תסתכלי בדוגמא המצורפת לקבל השראה, זו סידרת לוגואים שעיצב סטודיו אלמוג לחברה שמייצרת מוצרי רימון- יין רימון, שמן רימון, מיץ רימון ורימונים מקולפים לאכילה. שימי לב איזה יופי הם הביעו כל תחום.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 18-12-2009 00-53-53.png
    KB 63.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
sunshine<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_336087", true); </SCRIPT> תודה לך על התגובה, וכן על צרוף הדוגמא -זה באמת נותן השראה- אך אל נשכח שבדוגמאות שלך המיתוג כפי שאני מבינה הוא לחברה שרוצה לשדר גדלות ויוקרה ובמקרה זה אנו מדברים על שם מאד פשוט שהוא כמובן על פי דרישת הלקוח "משק שטייגל" שכמובן כבר מסרבל את הכיוון מצריך כיוון חשיבה מעט יותר מגושם...
אבל שוב תודה-רק רציתי להסביר שוב את כיוון המותג

• הוסף לסימניות
את צודקת שהמיתוג שלהם נועד לשדר יוקרה, לכן גם הכיתוב בלועזית. מה שכן אפשר לקחת מהם זה השימוש בצורה הרומזת לרימון, ולא ציור ממש, שזה מה שמאפיין לוגו, ואת יכולה לעשות זאת ג"כ אצלך בצורה אחרת, וכמובן שפונט מתאים ישדר את המוצר שלך. (פונט קצת עגלגל וחביב, בלי סריף)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

אני לא סגור על הפונט של משק שטייגל... לא ממש מתחבר.
אני מציע גם לנסות להיפטר מהקו השחור התוחם של הרימון ומהגרדיאנט שיש לרימון.

• הוסף לסימניות
תחליפי פונט... דוקא אהבתי את בציוריות של הרימון.

• הוסף לסימניות
-לדעתי- להחליף את הפונט של "משק.."
-לסדר את הגבעול שייראה נעים יותר ופחות קוצני
-את המילים "מיץ רימונים" לעשות בצע בורדו כמו הרימון, וברגע שתבחרי פונט אחר למילים "משק..." תעשי אותן בבולד ואת המילים "מיץ רימונים" במשקל דק של אותו הפונט.
-אפשר אולי במקום הרימון על הגבעול לעשות ריבוע עם ציור של גבעה ועץ רימונים עם שמש (קרני שמש ברקע). כמובן תלוי איך זה מסתדר

• הוסף לסימניות
בלי להתייחס ספציפית ללוגו (קודמי עשו זאת מצוין, ואני מסכימה עם דבריהם)
הייתי רוצה להקדיש מספר מילים לבחירת הפונט "ישמעאל" של פונטביט:
פונט זה הוא חיקוי לכתיבה ערבית, בעלת סריפים אופייניים, מבנה רחב ומתמשך, אותיות כמעט מתחברות, וסריפים ייחדויים בצורת סהר מוסלימי (השפיץ של ה-ל).
לכל אדם (גם למי) שאין עיסוקו בגרפיקה, הפונט הזה גורם לאסוציאציה מיידית של מלל בערבית, איסלאם וכדומה (אינני יודעת, אך יש מקום לדון מה מעמדו מבחינה הלכתית: האם הייתם משתמשים בפונט המעוטר בצלבים, למשל?)
בכל אופן - אם אכן בוחרים להשתמש בו - זה חייב להיות בעבור תוכן בעל מסר מסוים ביותר. בדיוק כפי שלא הייתם בוחרים בפונט היפני "סוגיארה" או ב"במפי" או "קומיק" לכל לוגו שהוא.

נתקלתי לאחרונה במספר שימושים ב"ישמעאל" הגובלים בבורות עד כדי אבסורד, כגון: עיצוב כריכה לספר לימוד בנושא יצירות ספרותיות יהודיות וכדומה.

בקיצור: בבחירת פונטים "מיוחדים" חובה לשים לב למסרים הסמויים והגלויים שהם משדרים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה