כללי לוגו למישהי שעושה ציפורניים ולק..

• הוסף לסימניות
הארות והערות יתקבלו בברכה אבל בעדינות...;)
Artboard 4.png
Artboard 1.png

• הוסף לסימניות
השני הכי אהבתי אבל האיקון בהתחלה קצת לא מתאים...
הייתי משחקת איתו עוד טיפ טיפה שיתאים לחלוטין לשפה.

• הוסף לסימניות
לוגו מהמם
האיקון פחות..
חושבת שהעיטור מלמעלה לא תואם קו עיצובי עם הלוגו (קצוות מעוגלים בעיטור וחדים בלוגו)
ולדעתי בכללי העיטור פחות מתאים לכאן

• הוסף לסימניות
קודם כל צריך להבין מזה orpaz.
זה אור פז? אורפז (זהו שמה?).
זה נראה כמו שאלה שלא קשורה לעיצוב, אבל זה כן קשור כי הכל זה שפה אחת.
כרגע זה יוצר תחושה לא ברורה ולכן גם ההחלטות העיצוביות פחות מובנות.

אם ה-O זה ציפורן אז צריך לדעתי לשחק אתה שתזכיר מעט יותר ציפורן.

• הוסף לסימניות
קודם כל צריך להבין מזה orpaz.
זה אור פז? אורפז (זהו שמה?).
זה נראה כמו שאלה שלא קשורה לעיצוב, אבל זה כן קשור כי הכל זה שפה אחת.
כרגע זה יוצר תחושה לא ברורה ולכן גם ההחלטות העיצוביות פחות מובנות.

אם ה-O זה ציפורן אז צריך לדעתי לשחק אתה שתזכיר מעט יותר ציפורן.

אורפז זה שם. מסתבר- שלה.

\לא נראה לי שה-O זה ציפורן כי אם בקבוק לק..

• הוסף לסימניות
הכי התחברתי לאחרון
אבל צריך עוד ליטוש

• הוסף לסימניות
ה O זה בקבוק לק
ואורפז זה השם שלה ...
אני מנסה עוד לעבוד על זה.. אפילו שהיא ממש התלהבה מהשני...

• הוסף לסימניות
ה O זה בקבוק לק
ואורפז זה השם שלה ...
אני מנסה עוד לעבוד על זה.. אפילו שהיא ממש התלהבה מהשני...
באמת השני מאוד חמוד!
אחלה לוגו.
העיקר זה הזרימה על תתקווצ'צ'י עם זה.
יש לוגו ממשיכים:)

• הוסף לסימניות
הראשון אהבתי אבל לדעתי לא כ"כ מתאים לתחום. זה נראה יותר כמשהי שתופרת שמלות לאירועים/מעצבת אירועים, זה נראה מידי יוקרתי, וגם העיטור לא הכי מתאים...

אהבתי את השני (לא הסגול - זה שאחריו) הכי, הכתב מסודר, נקי ויפה, הורוד שמיץ שם מוסיף גוון חי ומאד אהבתי איך ששילבת את המברשת לק על הO, (ואם זה אמור לשדר יותר יוקרה הייתי עושה במקום הורוד - כסף)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים ...
תודה על העצות שלכם...
ופשוט אין עליכם פרוגיסטים ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה