כללי לוגו- למכון סת"ם

• הוסף לסימניות
הלקוח ביקש לוגו עם תפילין ורצועות מסתלסלות בין מילות הלוגו (אבל לא סגור על זה)

1. אני מחפשת תפילין וקטורי שיתאימו
2. מה דעתכם הכי יתאים, להשאיר את הלוגו ככה או להוסיף תפילין, ואם כן איפה?
המלצות וההערות יתקבלו בברכה
תודה!

קבצים מצורפים

• לוגו- לחומרה.png
    KB 12.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הכיוון מעניין .
כרגע הסלסולים לא כל כך נראים כמו רצועות של תפילין, ולא ברור בדיוק מה הם עושים שם.

מהאותיות סת"ם מובן שזה קשור למוצר סת"ם - אבל לא מבינים שדווקא תפילין וגם השם "לחומרה" לוקח אולי למקום של כשרות וכד'.
(הערת אגב: יש שפוסקים שבצורת אותיות הסת"ם עצמן, גם אם הודפסו במחשב יש קדושה יתירה. כדאי לבדוק אם זה בסדר שיהיו בלוגו. וכמובן שיתכן שזו חומרה - אבל עדיף שיהיה לכתחילה...:)
אם רוצים תפילין אז עדיף ליצור לבד. בלוגו עדיף לא להשתמש במשהו שיש בכל ההזמנות לבר מצוות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין כאן רצועות תפילין, אלא זה נראה כקשקושים.
כדי שה יראה רצועות זה צריך להיות יותר עבה ועם משחק עוביים-
היכן שזה מתקפל וכדו'.
הכתב של הלחומרה יפה, מתחת- לא. והמשחק בר' יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;1168644:
אין כאן רצועות תפילין, אלא זה נראה כקשקושים.
כדי שה יראה רצועות זה צריך להיות יותר עבה ועם משחק עוביים-
היכן שזה מתקפל וכדו'.
הכתב של הלחומרה יפה, מתחת- לא. והמשחק בר' יפה.

ניסיתי, אבל זה נראה רע זה עולה על הפונט בצורה מגושמת והורס אותו
(גם ככה הפונט מעובד)

• הוסף לסימניות
תודה לעונים
אשמח לשמוע עוד תגובות והמלצות איך לשדרג

• הוסף לסימניות
עשיתי שינויים

מה דעתכם??

קבצים מצורפים

• לוגו- לחומרה2.png
    KB 13.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
הגופן יפה, אהבתי את הרעיון.
מלכתחילה זה לא היה נראה לי תפילין. אולי כדאי שתראי את הקוים מחוץ לפונט משולב איכשהו יותר עבה ועדיף מלופף או לפחות קרוב לזה, כמו תפילין.

הפונט של הכיתוב מתחת לא ממש מסתדר לי בעין.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתפילין זה דבר רציני , תחשבי מה עומד מאחורי אבא שהולך לקנות תפילין לבן שלו לקראת הבר מצווה .
כמה חשיבות יש למצוות התפילין, כמה ערך .
את הערך הזה את צריכה לבטא בלוגו , שזה אומר : הלוגו כרגע הפונט טוב , אבל הקוים האלה לא נותנים חשיבות ללוגו , לא מביעים את החישבות של התפילין , את מה שבעצם החנות רוצה להביע.
אני חושבת שפחות משחקים יתאימו יותר לחנות תפילין , תחשבי מה זה ישדר לקהל היעד , האם זה ישכנע את אותו בן אדם שבאמת רוצה חומרה , שאצלנו מדקדקים ?

נקודה למחשבה
וה מון הצלחה
דרך אגב הפונט מצוין ויש לך טאצ' מעולה

• הוסף לסימניות
אולי ללפף רצועות מסביב לאחת הצלעות של אחת האותיות?
זה יכול להיות מאוד בעדינות, עם קווי מתאר לבנים דקים ושהרצועה טיפונת יותר עבה מהאות. מלופף באלכסון. אולי תנסי.

• הוסף לסימניות
אני חושבת לנסות להוריד סרט של תפילין (קו עם עובי) מהצדדים מהאות הראשונה והאחרונה כלפי חוץ ולמטה, בצורה עדינה, לא מידי מסולסלת, וזה גם יסגור את הלוגו בצורה טובה. מקוה שהובנתי. בהצלחה

• הוסף לסימניות
בעיני הסלסולים ממש מבלגנים ובשניה הראשונה קשה להבין מה כתוב שם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה