כללי לוגו למכירת בדים

• הוסף לסימניות
קשור???.
תודה מראש :)

קבצים מצורפים

• מרבד.jpg
    KB 615.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
חמוד.
הערות ראשוניות:

השם לא מספיק קריא
אולי להקטין את העובי של הפסים ב-מ'
המשפט התחתון-להחליף פונט ולהקטין!!!

• הוסף לסימניות
לא משדר בדים בכלל

• הוסף לסימניות
הלוגו נחמד
הצבעים לא מתאימים בכלל לנושא

• הוסף לסימניות
האם הלקוח לא יודע מה הוא רוצה - אני ממש מרחם על המעצב... :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אידאה;1799346:
בד אמור לשדר רכות.
זה לא משדר רכות

בד זה לא מזרן, אם הסלוגן הוא איכות של בד.
אז הוספתי מוטיב שישייך לאיכות זה הכל, (מבלי להתערב בעצם הלוגו)
רק שהוא קצת עמוס יחד עם הקוים.

• הוסף לסימניות
זה מה יצא בסוף, תודה לכולם

כמובן שהקשקושים למטה זה מחיקת הפרטים....

קבצים מצורפים

• מרבד העתק.JPG
    1.2 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הצבעים כמובן גרועים

• הוסף לסימניות
בלי קשר,
אני מחפשת בד מסוים בנרות ואל מצאתי ברוב החנויות....
יש מצב לקבל באישי את פרטי המכירה?

• הוסף לסימניות
לא משדר לי בכלל חנות בדים...
לא חנות ולא בדים......
נראה לי שעדיף כיוון אחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה