כללי לוגו לממכר סנדוויצ'ים למשרדים ומוסדות

• פותח הנושא dvo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעתכם על הלוגו

קבצים מצורפים

• לוגו על הבוקר.jpg
    KB 629.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
סליחה הנה הלוגו המצורף

קבצים מצורפים

• לוגו על הבוקר.jpg
    KB 629.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נחמד
1. הלוגו נראה גולש למטה...?
2. הצבעים לא מזכירים לי סנדוויצ'...
3. הכיתוב מעל מאוד קטן ולא ברור...

נ.ב
תרנגול על הבוקר..?
לי זה לא משתלב טוב...

• הוסף לסימניות
כרגע נראה יותר כיוון של עופות או משהו כזה.
הייתי מציעה לך לנסות כן ללכת על כיוון שמראה את הסנדוויץ בעצמו. זה ויזואל יפה ולא מוכר בלוגואים.
השם שבחרת מעניין וחמוד.

• הוסף לסימניות
ממליצה לשנות פונט, ללוגואי ומודגש יותר, (אפשר ורצוי פונט רך, או מעוגל, אבל תנסי אחר מזה)
צבעים...... גם ממליצה לשנות
תנסי להגדיל את המילים כריכים וסנדויצ'ים,
ואת השורה השניה להגדיל ולהוריד מתחת לשם,

• הוסף לסימניות
ואם מזמינים סנדביץ לצהריים?

השם 'על הבוקר' מצמצם פעילות רק לבוקר!

• הוסף לסימניות
התרנגול...
לא מתאים לסנדביצים,
משדר חנות לעופות (לא מבושלים...)

צריך גם טיפול דחוף בסידור של הטקסטים - השורות הארוכות לא ממש ממוקמות נכון...

• הוסף לסימניות
אוי, התרנגול זה סמל של משחטה מוכרת, אולי תנובה?
ועוד עם צבע אדום...
לכי על משהו מופשט יותר.

• הוסף לסימניות
אני חייבת לציין שנהניתי מהלוגו הוא חמוד ורעיוניסטי אבל בתור לוגו הוא לא מספיק משדר
רצינות וגל לי התרנגול הזכיר עופות וארך לי זמן להבין מה הקשר בין התרנגול לבוקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה