כללי לוגו למסיבת חומש

• הוסף לסימניות
חברים.
מבחינתי זה כמעט מושלם.
אבל אם למישהו יש רעיון לשיפור הקומפוזיצי' הצבעים וכדו'
תודה

קבצים מצורפים

• לוגו למסיבת חומש.PNG
    KB 169.6 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
מפריע לי קצת הכיוון של הספרים, נראה לי שצריכים לראות אותם מקדימה ולא מהצד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מן מהוופלים;1184295:
חברים.
מבחינתי זה כמעט מושלם.
אבל אם למישהו יש רעיון לשיפור הקומפוזיצי' הצבעים וכדו'
תודה

סחטן!
יפה מאד מאד!
רק הערה קטנה, הלוגו וגם הקטע האדום שב-2 צדדיו לא מתאימים בצבעים הזרחניים האלה, תנסה אולי אדום כהה.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי- רק אם אפשר
את הצבעים של הלוגו של ישיבת צפת
את האדום לבורדו
והכחול לצבע דומה לכחול שנמצא בעיגול למעלה
להראות שייכות
כאילו זה ממש חלק מזה
או לעשות רק קו מתאר כאילו זה חרוט עליו...

• הוסף לסימניות
בטקסט תלמוד תורה 'ישיבת צפת', להוריד את המרכאות החכמות.
אגב, מה שמם של הגופנים שהשתמשת בהם לטקסט 'בן חמש שנים למקרא' ו'מסיבת חומש'
באופן כללי, יפה מ-א-ו-ד!

• הוסף לסימניות
לוגו יפה!
האדום החזק למטה והגובה המתנשא קצת הפריעו לי, אבל זה קורה....

לגבי השאלה על הפונטים
מסיבת חומש - עטרה של פונטייפ

• הוסף לסימניות
עבודה יפהפיה ומושקעת!
הפריע לי גם שיש 3 גוונים של אדום / בורדו תשנו את הכל לאותו צבע (בכתר, רקע, והקו התחתון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה