כללי לוגו למסעדה ביתית

• הוסף לסימניות
אישה עקרת בית, שגרה בישוב חרדי קטן הקרוב לכמה מקומות תעשיה ורוצה למכור סנדוויצים ביתיים לפועלים ולא רק להם. בעצם היא מעוניינת לפתוח קיטרינג בייתי שיהיה ניתן להזמין בו גם אוכל לארועים קטנים, אבל מפחדת להתחיל בגדול ומנסה להתחיל בסנדוויצים הנ"ל ובסלטים לשבת. האוכל שלה הוא בייתי, פשוט וטעים.
זו סקיצה ראשונית של הלוגו, ונתקעתי ב'איך להמשיך וללטש אותו'

קבצים מצורפים

• גוטעס.png
    KB 8.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
תחזקי את הניגודיות. אולי תבהירי את הכתום.
תנסי להעלות מזה אדים מסולסלים,
או ליצור כלִי בישול מאחד האותיות.
וגם כךזה יפה מאד ומתאים למטרה.

• הוסף לסימניות
יפה!!!מתאים לעבודה!!
קליל ביתי!!
היתי אולי משנה משהו בצבע קצת..את הכתום אולי טיפה בהיר..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?

קבצים מצורפים

• גוטעס_Page_1.png
    KB 8.6 · צפיות: 14
  • גוטעס_Page_2.png
    KB 8.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
וואו לוגו ממש יפה וקולע למטרה הצלחת מאד מוסיפה

• הוסף לסימניות
לוגו יפה מאד.. אולי קצת להטות את הע' נגד כיוון השעון כי במבט ראשון הוא נראה חצי ל' של כתב יד, לגבי הכלי אתה יכול לעשות אותו גם בנפרד מהטקסט כסמל מעל או בצד, סמל חזותי בא גם לצד טקסט ועוזר למותג להיות מזוהה אפילו על ידי הסמל בלבד.

• הוסף לסימניות
עבןדה יפה
הייתי משנה את הצבעים לגמרי..

• הוסף לסימניות
הפכתי את הע', אבל הצבעים - - - אני עוד לא סגורה עליהם ב1000%

קבצים מצורפים

• גוטעס_Page_1.png
    KB 8.6 · צפיות: 13
  • גוטעס_Page_2.png
    KB 8.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לוגו יפה,
לא אהבתי את הצלחת..
הירוק לא טוב לטעמי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;1090784:

תודה!

לא אהבתי את הצלחת..
מה דעתך, להשמיט אותה לגמרי? להשאיר את המחבת?
אני לא יודעת למה, אבל באתר זה נראה נורא מגושם, שלא כמו אצלי...

הירוק לא טוב לטעמי

גם לא לטעמי. אני באמת מחפשת צבע אחר

• הוסף לסימניות
עכשיו הע' נראית יותר טוב, לא התחברתי לצבע הירוק לדעתי עסק כזה צריך צבעים "חמים" יותר-מאדום ועד כתום וצהוב. האיור של הכלי נראה פחות טוב.. אני הייתי עושה איור וקטורי שלא מולבש על המילה עצמה כי לדעתי קשה להלביש כאן איור, איור שהוא פשוט וקל לזכירה-אבל ייחודי.

• הוסף לסימניות
הצלחת הפריעה לי בגלל הקונטור הלבן שנוצר.
לדעתי אפשר בלעדיה

• הוסף לסימניות
הצלחת ללא הידית מזכירה לי טבעת. הלוגו הראשון היה יפה ונקי וגם קולע.
רק תשחקי עם הצבעים עוד קצת, שיהיה ניגודי, ויש לך לוגו!
הצלחות:)
תגידי ללקוחה שלך שתשווק סנדוויצים לחברי פרוג שעובדים מהבית אבל ואין להם זמן להכין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;1090861:
תגידי ללקוחה שלך שתשווק סנדוויצים לחברי פרוג שעובדים מהבית אבל ואין להם זמן להכין...

היא מוכנה בכיף, באזור הדרום :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה