כללי לוגו למעון ילדים

• פותח הנושא YAELJ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שם המעון - פנינת רימונים, לוקח למקום אלגנטי ורשמי ונוצר קושי בהעברת המסר וקישור השם למהותו, התחלתי בנסיון לפשט את הרימון, המסמל אלגנטיות ומלכותיות והעברתו לסימבול פשטני בעל אופי ילדותי שמעביר את המסר הראוי.​

בניית הלוגו נעשתה בכמה שלבים: יצירת משמעות ילדותית מהפרי המסמל מלכותיות כבדה ואלגנטיות- בניתי את הסמבול מקווים פשוטים, פתוחים, עם מעט התעגלות הנותנים את התחושה הקלילה והכיפית מבלי לוותר על הכבדות הנותנת תחושת ביטחון והגנה. קישור הרימון ושילובו כסמבול הממתג מעון ילדים- לצורך זה בחרתי בשילוב של צבעים עזים בגווני וורוד ותכלת המשרים רוגע ורך ילדותי וצהוב כתמתם הנותן תחושת שמחה מתפרצת, צבעים אלו ביחד נותנים אופי ילדותי מתפרץ, חזק וסוער מצד אחד אך עם זאת בטוח ושליו.​

אשמח לשמוע חוות דעת!!!​

• הוסף לסימניות
נראה מקסים, כמו מוצצים הרימונים
הייתי מציע פונט יותר רך ומעוגל, או לפחות בהיר יותר לא שחור
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יפה מאד
אני חושבת שיש יותר מדי חלקים וצבעים בלוגו, ובקטן הם יבלעו
ובנוסף כדאי לקחת פונט מעט יותר רך אך בשרני
וכנ"ל לשנות לצבע אחר

• הוסף לסימניות
בקשר לפונט- דווקא רציתי פונט יציב כדי שיתן תחושת חוזק אבל לא חזק מידי כי אז זה נראה כבד מאוד ולא משדר את הקונספט הרצוי.
בקשר לצבעים- גם לי היה קשה להשלים עם השחור אבל אפור יוצא דהוי מידי, וכל שאר צבעי הלוגו לא יוצרים קונטרסט.

• הוסף לסימניות
אהבתי את העבודה עם הסימבול,
לי זה נראה ראשים של תינוקות עם פלומת שיער שובבה (כמו בתינוק של במבה :))
כדאי להגדיל את הסימבול כדי להוריד עוד יותר את האלגנטיות
שווה נסיון עם פונטים יותר ילדותיים

קבצים מצורפים

• יעל .jpg
    KB 12.4 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAELJ;1020264:
בקשר לפונט- דווקא רציתי פונט יציב כדי שיתן תחושת חוזק אבל לא חזק מידי כי אז זה נראה כבד מאוד ולא משדר את הקונספט הרצוי.
בקשר לצבעים- גם לי היה קשה להשלים עם השחור אבל אפור יוצא דהוי מידי, וכל שאר צבעי הלוגו לא יוצרים קונטרסט.
אני לא כ"כ מבין למה צריך שישדר חוזק, לא מדובר במפעל בטון.
כשמדובר בילדים, זה חייב להיות מושך, במקרה הזה: רך !

• הוסף לסימניות
נכון שזה לא מפעל בטון, אבל זה בית שני ליקרים לנו מכל, וכדי שהורים ישלחו את ילדם בלב שקט, בהחלט יש צורך שישדר חוזק וביטחון!!!
כמובן שזה לא אמור להראות כמו חברת אבטחה אבל גם הרכות צריכה להיות בטעם, ופונט כבד ומלא נוכחות לא מצליח לעשות את העבודה נכונה.

שושי, איך נקרא הפונט הראשון?

• הוסף לסימניות
למה אני לא רואה את הקובץ? יש לי בעיה במחשב?

קבצים מצורפים

• 4545.JPG
    KB 12.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אולי את לא מחוברת עם השם משתמש?

• הוסף לסימניות
נחמד מאד! לדעתי הרימונים מדי צבעונים, אני הייתי עושה אותם בצבע המקורי שלהם ובמילים הייתי מכניסה צבע.

• הוסף לסימניות
איזה בריף משכנע...
הייתי מסתפקת ברימון אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAELJ;1020337:
נכון שזה לא מפעל בטון, אבל זה בית שני ליקרים לנו מכל, וכדי שהורים ישלחו את ילדם בלב שקט, בהחלט יש צורך שישדר חוזק וביטחון!!!
כמובן שזה לא אמור להראות כמו חברת אבטחה אבל גם הרכות צריכה להיות בטעם, ופונט כבד ומלא נוכחות לא מצליח לעשות את העבודה נכונה.

שושי, איך נקרא הפונט הראשון?

תצפית, פונטביט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה